Goede ervaring qua informatie en levering

Heel blij met mijn travelers notebook ! Klik, bestel en de dag erna was het er al, heel zorgvuldig ingepakt zonder beschadigingen.

Uitstekende communicatie over de bestelling

Mijn bestelling had, bij bestellen al bekende, vertraging. Dit werd direct gemeld en er werd een mogelijkheid geboden om de bestelling anders aan te leveren. Echt meedenken. Op of rond de aangekondigde datum was mijn pakket er. Hoe fijn.

Vriendelijk en professioneel

Voor mijn bestelling gold een wachtlijst. Mud in May moest zelf wachten op de boeken die ik bestelde. Het mailcontact was vriendelijk, humorvol en tegelijk professioneel. De boeken kwamen eerder dan verwacht en het was bijna jammer dat aan ons mailcontact daarmee een einde kwam.

Snelle, duidelijke én prettige communicatie over bestelling on line.

erg fijn

ik had een product besteld met lange levertijd, de communicatie daarover was erg prettig. Ook toen het er eenmaal was werd gelijk gecommuniceerd en had ik het een dag later

Vriendelijk en communiceren. Ook als het niet helemaal goed kan gaan.

Mijn bestelling was niet op voorraad, dus ff 2 maanden wachten. Jammer natuurlijk, maar door de goede communicatie en vriendelijke toon, geen probleem. Natuurlijk!

Mooie producten en goede service

Mooie spullen, heldere website en bestelling, goede communicatie en met zorg verpakt en verstuurd. Aanrader!!

Snelle levering!

Blij met wat ik gekregen heb. Snelle levering! Super!

Mooi product, snelle levering

Prima ervaring

Correcte klantenservice

Mijn bestelling raakte kwijt tussen de externe leverancier en Mud in May. Ze hebben dat echter niet losgelaten en heel goed opgevolgd. Zo kreeg ik (hetzij een aantal weken later) toch mijn bestelling aan. Ze zijn erg goed bereikbaar via mail, telefoon en geven je menselijke en klantgerichte service, ook als het misloopt.

Duidelijke communicatie

Ik heb onlangs een boekje besteld bij Mud in May. Op de site zelf stond al aangegeven dat het product nog enkele weken levertijd had, omdat deze niet op voorraad was. Na bestelling werd dit nogmaals door het bedrijf gecommuniceerd en kreeg ik genoeg updates over de levertijd tussentijds. Kortom: super communicatie!! Uiteindelijk ook zeer tevreden met het boekje :)

Snel en netjes bezorgd.

Snel en netjes bezorgd.

Snelle reactie en zeer vriendelijk

Via de website een bestelling gedaan (voor de tweede keer). Een van de artikelen was niet meer in voorraad maar dit werd keurig en op tijd vermeld. Bestelling in zijn geheel daarna keurig verstuurd!

Prima service, goed op de hoogte gehouden van de levering. Goed verpakt en voor de deur geleverd. Had het Wolterinck serviesgoed graag wel wat uitgebreider gezien op de website.

Na mijn bestelling ben ik goed op de hoogte gehouden. Bij de tweede bestelling had ik mijn boekje de volgende dag al in huis!

Prima geholpen en op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling.

Goede en snelle service

Fijne online shopervaring vanuit België!

Er kwam vriendelijke en duidelijke communicatie over de levertijd en -wijze. Top winkelervaring!

Prima levering

Ik had een boekje besteld. De levering had ietwat vertraging opgelopen. Dat werd keurig vermeld met de mogelijkheid om te order te cancelen. Ik heb het pakket in een keurige staat ontvangen.

Klantencontact zoals het bedoeld is

Duidelijke info, prettige persoonlijke mails indien nodig, en naast de mooie meubels fijne kleine cadeaus.

Bestellen, betalen en bezorgen.

Vlotte service, perfecte communicatie .

snel, direct en accuraat

Wist dat artikel tijdelijk uitverkocht was, desondanks was mijn bestelling welkom, kreeg goede info dat de bestelling per schip onderweg was en tot verbazing binnen 3-4 dagen afgeleverd. Prima.

1e Sweelinckstraat 56

1073CM Amsterdam