Laden reviews...
350 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle verzending, zorgvuldige verpakking en een breed en kwalitatief assortiment. De service wordt als vriendelijk en professioneel ervaren. Communicatie en afhandeling blijven doorgaans vlot en betrouwbaar.
Alles ok. Goed verpakt en snel verzonden.
27 July 2026
Sam
Hoogerheide
keurig op tijd ontvangen
26 July 2026
Jan
Bavel
Een handig boekje dat heel snel geleverd werd. Goede service dus.
24 July 2026
Karin
Enkhuizen
Mijn adres was niet goed doorgekomen en werd netjes gebeld (alleen kon ik niet opnemen) en vervolgens een mailtje gestuurd, allemaal in een tijdsbestek van een uurtje. Dat laat zien dat ze direct met je order aan de slag gaan en goed controleren. Uiteindelijk dezelfde dag nog een verzendbevestiging ontvangen en het pakketje netjes op tijd ontvangen.
23 July 2026
Mechelen
Naar verwachting
Yve Saskia
Den Haag
Een deel van mijn bestelling was niet op voorraad, maar er werd meegedacht over de levering van de rest, dat was heel prettig. De rest van de bestelling werd de volgende dag al bezorgd, dus ik ben heel tevreden!
Claudia
Breda
Super blij met de boekjes. Leuk dat dit ook in jullie assortiment zit!
Fé
Leidschendam
De blokkendoos van Floris Hovers waarmee je zelf auto's kunt ontwerpen is fantastisch. Ik weet niet of ik er kinderen mee zou durven laten spelen omdat hij natuurlijk wel erg prijzig is, en het erg jammer zou zijn als de inderdelen beschadigd raken. Onder toezicht zou ik het wel durven denk ik, maar ik heb hem eerlijk gezegd voor mezelf (70 jr) gekocht. Ik ben het spelen met blokken nooit verleerd. Het bestellen verliep probleemloos en het pakket kwam snel aan.
Marian
Oldenzaal
Wou nog wat bij bestelling toevoegen en was geen enkel probleem en netjes als kado verpakt.
Nico
Maastricht
Makkelijk bestellen, vlotte mails over afhandeling, boekje ziet er prima uit. Het duurde langer dan gepland voordat het geleverd werd maar dat lag aan de bezorger
Katinka
Nes
Goede informatie en communicatie over de levertijd. Vriendelijke medewerkster aan de telefoon gehad.
20 July 2026
Huibertine
Hendrik Ido Ambacht
Voor het eerst besteld bij Mud in May. Helemaal tevreden, pakketje kwam mooi op tijd en ik ben erg blij met mijn boekje uit Japan, helemaal top!
19 July 2026
Jeannette
Zwolle
I was looking for the Dictionary of Colors at a good price and I'm glad I found this store!
19 July 2026
Bianca
Gelderland
Prachtige items, altijd goed bereikbaar en snelle en goede service. Prachtige winkel om heerlijk rond te neuzen.
Beveelt niet aan
18 July 2026
M.
Vinkeveen
Zeer snel en verzorgde bezorging...doet wat men beloofd..
18 July 2026
Johnny
Belgie aalst
Duidelijke berichtgeving, snelle levering
15 July 2026
Rene
Land van Cuijk
Regelmatige updates over het verloop van de zending.
15 July 2026
Emmy
Utrecht
Mooie producten Snelle levering En als extra service op verzoek ook nog ingepakt
11 July 2026
Steffie
Rotterdam
Goed klant ervaring Goed prijs kwaliteit verhouding Snelle levering en conform specs
7 July 2026
Ra
Rotterdam
Ik ben erg tevreden over deze webshop. Het bestellen verliep eenvoudig en mijn bestelling werd snel geleverd. Toen ik nog een paar vragen had, ben ik telefonisch vriendelijk geholpen. Zeker een aanrader!
2 July 2026
Murielle
Den Bosch
prima ervaring, en leuk verzoek voor een review ( wat ik meestal niet doe)
25 June 2026
Petra
alkmaar
Jammer dat de kabouter van Otmar niet in de originele doos geleverd is!! We weten dat deze er wel bij hoort. PostNL is niet netjes met het pakket omgegaan, waardoor de door zwaar beschadigd was en deze geplakt is. Ondanks dat de kabouter kwetsbaar is, was deze niet beschadigd en staat het te pronken in onze keuken.
24 June 2026
I.M.
Leek
Mijn dochter wilde het boekje al heel lang omdat ze dikwijls niet weet welke kleuren er bij elkaar passen. Het is een cadeau voor haar, maar ze woont in Curacau. Dus is het onderweg. Ik weet zeker dat ze hier heel blij mee is.
24 June 2026
Miekie