Perfect!

Super snel verzonden en mooie tas!

Uitmuntende service

Gemak met bestellen, snelle levering, prachtige accessoires, perfecte verpakking. Super tevreden!

Heel vlotte bediening

Vlug geholpen. Pakket was goed verpakt .

Mooie producten, goede service!

Prachtig afgewerkte Ottmar Hörl collectie, met zorg verstuurd en afgeleverd. 5*****

alles goed

Ik heb bij M&M Susan Bijl tassen kunnen kopen die Susan Bijl zelf niet meer verkoopt. Daar ben ik het meest blij mee. Met een nieuwsbriefkorting. Ook snel en netjes geleverd. Top!

Super mooi product, snelle levering

Mud in May is tijdens de zomer enkel open op vrijdag en zaterdag. Dat staat allemaal duidelijk vermeld op de website zodat je niet voor verassingen komt te staan. Mijn levering werd vrijdag verzonden en op zaterdag reeds ontvangen in België. Het beeld is zeer mooi, het is van kunststof maar dat is er niet aan te zien, het lijkt een echt kunstwerk. Ik raad iedereen Mud in May aan en wens het team nog veel succes toe. Hartelijk dank!

Vlotte service

Product is snel verzonden en goed verpakt.

Goed op de hoogte gehouden van de levering van mijn boek

Ik had een boek besteld dat tijdelijk niet leverbaar was. Hiervan werd ik keurig op de hoogte gesteld, met de verwachte levertijd. Dit klopte precies en mijn boek werd keurig bezorgd op de beoogde datum.

Alles snel en keurig verpakt thuisgekregen.

Het bestel proces was eenvoudig en de levering was de volgende dag al.

Alleen maar positieve ervaringen

Ik ben heel tevreden. Ik ben goed op de hoogte gehouden over de termijn van leveren en het boekje was heel zorgvuldige verpakt.

Top! Klant centraal passen ze toe

Ik had een boekje besteld dat uitverkocht was. Stond ook zo op site, levering verwacht na half juli. Ik kreeg er nog een mailtje overheen. Goede service, ga zo door!

Persoonlijk contact over het item dat ik had besteld, goeie service.

mensen met betrokkenheid

online aangekochte artikelen woden adequaat behandeld en uitgevoerd

Snel gevonden wat ik zocht, leuke korting bij bestelling, en snel thuis!

Snel

Heel blij met onze prachtige lampjes. Sneller dan verwacht.

Hele goede service in alle opzichten.

Ca. 6 jaar geleden Vertigo Petite Friture besteld bij Tijn van Muds in May. Omdat ik aarzelde welke kleur het best in mijn interieur zou passen heeft hij de lampen gefotoshopt in een foto van mijn interieur. Volgens mij toen een vrij nieuwe methode. Hierdoor kon ik de juiste keuze maken. Nu deed zich hetzelfde (namelijk kleurkeuzestress) voor bij mijn onlangs verhuisde dochter en op mijn verzoek paste Tijn dezelfde methode toe en dat hielp ook haar bij het maken van een goede keuze. Verder is de prijs prima, op vragen wordt snel geantwoord en ook de levering verliep goed en snel. Dus al met al geen enkel puntje van kritiek, dus cijfer 10!

Goede communicatie

Mooie tas en snel verzonden

Snelle en goede verzending. Ik gebruik de tas met veel plezier.

mooie ring, snelle bezorging

Mooi en blij met mijn haas

Mooi aanbod, precies wat ik zocht.

Behulpzaam en persoonlijk

Heel prettig geholpen.

Mooie winkel, direct volgende dag geleverd!

Zeker een aanrader.

Supersnel bezorgd

Vandaag besteld morgen bezorgd je leest t vaker. Maar Mud in May doet het echt!

1e Sweelinckstraat 56

1073CM Amsterdam