Prettig contact over mijn niet standaard bestelling

Iets besteld waarvan ik wist dat het niet op voorraad was. Nadat ik zelf gemaild had met het verzoek over een update van mijn bestelling, werd ik daarna keurig op de hoogte gehouden.

Goede communicatie!

Heel vlot verloop van de aankoop. Vriendelijke en snelle communicatie

Mooie producten, netjes geholpen!

Snelle levering en goede beschrijving

Goede en uitgebreide beschrijving van het boekje en zeer snelle levering en goed verpakt.

Goed geholpen bij bestelling

Mud in May heeft goed gecommuniceerd toen een bestelling op zich liet wachten

Super communicatie

Het artikel was niet direct leverbaar, gelijk een e mail gekregen, dan een mail dat het artikel er weer was, verstuurd etcetera. De berichten waren ook persoonlijk wat prettig voelde. Mooi bedrijf

Goed aanbod, snelle en accurate bezorging

Persoonlijk contact over de bezorging is zeer prettig verlopen

Duidelijke iitleg en prettig contact over de levering ervaren.

Erg goed

Prettige communicatie en goede, snelle afhandeling

Persoonlijk!

Kreeg direct persoonlijk mailtje met toelichting en daarop hele snelle levering. Fijn!

Erg efficiënte en klantvriendelijke service.

Had 2 Japanse boekjes besteld over kleurleer. Die had ik nodig voor schilderles. De ene was leverbaar de andere niet maar kon na geleverd worden. Werd exact op de hoogte gehouden over de datum van de nalevering. Dank voor jullie service.

Doen gewoon wat ze beloven. Er werken echte mensen!

Wat fijn dat je met een echt mens te maken hebt als een artikel er niet is. Gewoon een mailtje en daarna komt het allemaal snel in orde. Prachtige artikelen.

Snelle bezorging

De theeglazen zijn mooi.

Mijn bestelling is vlekkeloos verlopen!

Probleemloos verlopen

Probleemloos verlopen.

Netjes ingepakt en snelle verzending!

Super service!

Goede communicatie en heel vriendelijke medewerker

Hele fijne communicatie

Heel vriendelijk en snelle reactie

Goede communicatie over het te bestellen Item

Behulpzaam

Mijn bestelling was niet voorradig, ben goed op de hoogte gehouden van de vordering. Vriendelijke medewerker. Mooi product, was het wachten waard.

Ik heb iets verkeerd besteld en er is heel snel en hartstikke aardig met me meegedacht om het op te lossen

Accuraat en snelle reactie.

Ik ben keurig op de hoogte gehouden toen mijn bestelling wat vertraging had. Als ik er eens naar vroeg had ik gelijk de volgende dag een antwoord per mail. Ondertussen is alles in mijn bezit. Uiteindelijk best nog wel snel.

Supersnelle reacties met humor

Ik had een boekje gekocht wat superhip was kennelijk en nog met een (vertraagde) vracht uit Japan moest komen. Lang gewacht en volgens verwachting kon het pakje nog mee in de zak van sint of onder kerstboom.

Fijne webshop, keurige mails en snelle levering.

prima service en zeer attent

mijn bestelling leek niet tijdig leverbaar en een medewerker wees hierop en bood een alternatief. Dat is meedenken. Prima dus

1e Sweelinckstraat 56

1073CM Amsterdam