Vriendelijke service en realistisch verwachtingen scheppen.

Prima en vriendelijk contact. Er was een artikel niet direct leverbaar uit de voorraad, want allemaal handwerk. Realistische wachttijd afgegeven. Heldere communicatie. Uiteindelijk de prachtige en vel begeerde bubbel-vaas ontvangen. Was zeer kundig en solide verpakt. Top!

Snel keurig en duidelijk en hele mooie spullen

Ik kon nadat ik mijn bestelling had gedaan, prima volgen hoe het vervolg is en wanneer ik mijn bestelling binnen zou krijgen. Dit is naar volle tevredenheid verlopen

Zeer vriendelijk geholpen met degelijk advies

Een Muuto lamp met korting gekocht. Mocht de lamp toch niet bevallen dan kon ik het terugbrengen.

Mailtje gestuurd met een vraag. Onmiddellijk reactie hierop gekregen met goede raad.

Snel, vriendelijk en goede service

Prettig te merken dat vriendelijkheid advies en service nog bestaat

Mooie producten en snelle levering

Mooie en unieke producten, met een snelle service.

Hele fijne mensen, super service en top spullen!

Geweldig!

Positief

Snel gevonden en keurig bezorgd. Jammer dat deel 1 niet op voorraad was, maar komt zodra het weer binnen is.

Leuke items voor een goede prijs en snel geleverd.

Keurige en adequate service en prachtig product

Keurige en adequate service. Prachtig product. Zeer goed verpakt.

Snel en goed

Alles keurig in orde en op tijd

Heel tevreden

Heel erg snel bezorgt

Goede beschrijving Helder beeld Scherpe prijs Snelle levering

Oerfect

Snelle levering, goede communicatie

Klantgericht en tijdigheid

Levertijd wordt zoals afgesproken geleverd

snel en goede communicatie

snel en direct

Mud in May levert snel en goed hun mooie producten

Mooie materialen om creatief mee te werken koop ik het liefst dicht bij huis in ons eigen landje. Mud in May heeft een mooie collectie en online kopen maakt het stukken leuker als je weet dat je daarmee een mooie shop steunt.

PERFECT

Super, betrouwbaar en aardige mensen

Snelle en correcte levering

Kwam via een mail van Susan Bijl te weten dat de tas die ik zocht bij jullie op voorraad was! Heel blij mee!

Snelle bezorging, goede communicatie

Snelle verzending

Snelle verzending. Duidelijke en uitgebreide omschrijving van het artikel

Een webshop waar je echt blij van wordt!

Echt mooie en originele artikelen. Een feestje om hier te shoppen! Snelle communicatie. En wat ik vooral bijzonder vond, er was 1 item niet helaas toch niet leverbaar. Direct een mailtje en het geld was de volgende dag al terug gestort. Zo kan het dus ook, complimenten!

Perfecte service!

Zeer heldere en snelle communicatie omtrent onze aankoop. Product was niet in stock, maar we werden hierover snel geïnformeerd en de uiteindelijke levering verliep snel en vlot. Zeer tevreden over het product- assortiment en de fijne service!

1e Sweelinckstraat 56

1073CM Amsterdam