Perfect!

Moeiteloos, snel en soepel.

Fijn contact

Fijn contact in afstemming van mijn bestelling. Betrouwbaar. Bedankt!

snelle levering, professioneel verpakt, prachtige lamp. Heel tevreden!

Wij zijn heel tevreden met de prachtige lamp. Heel snel geleverd en goed verpakt.

Prima service.

De artikelen waren niet op voorraad en moesten nabesteld worden. Het contact verliep correct en prettig. Alles in goede orde ontvangen.

Supersnelle levering en echt goede service!

Op vrijdag mijn bestelling geplaats, deze zaterdag al geleverd gekregen...helaas niet het bestelde, maar na een e-mail kreeg ik meteen dezelfde dag al een excuus bericht en dat de juiste bestelling ondertussen al verzonden was. Mijn juiste bestelling kreeg ik op maandag al geleverd terwijl ik zelf nog niet eens geretourneerd had dus ik bedoel maar...Top Service!!

Prachtige deurmat!

De bestelling werd snel en stipt bezorgd. De hipo-deurmat is van mooi formaat en kwaliteit! Zat op juiste manier in de verpakking, zodat bij uitleggen de mat gelijk mooi strak lag. Door de vorm en formaat echt een sieraad! Ben er blij mee!

Snel en correct!

De verzending was snel. Ben zeer tevreden.

Super fijne winkel

Deze super fijne design winkel in de Pijp heeft ook een fijne webwinkel. Heel mooi assortiment.

Snelle levering en leuk verpakt

Website was ook duidelijk

Online bestelling en levering top!

Ik was al heel lang op zoek naar het boekje met Japanse kleurcombinaties. Ook in de grootste boekhandels en online niet te verkrijgen...behalve bij Mud in May! Online besteld en diezelfde dag verzonden met postNL dus de bolgende dag in huis. Ook nog eens bijzonder vriendelijk persoonlijk contact via telefoon en mail. Zeer tevreden klant dus.

Fijn contact

Denken mee, zijn vriendelijk. Aankoop doen was fijn.

geweldig!

Leuke winkel, aardige mensen, goede werkende bestelsite, goede communicatie, snelle reactie als je mailt, prima service, wat wil je nog meer?! Verbeterpuntje: een ander bezorgpunt dan je huisadres kunnen invoeren tijdens het bestelproces (en zonder dat je daarvoor een account moet aanmaken).

Prima product, snel geleverd

Leuk item, snelle verzending

Een boekje uit China gewoon te bestellen ik een Nederlandse winkel. Hoe fijn. Leuk artikel. Heel snelle verzending. Top!

Gemakkelijke website en zeer snelle levering

Goede service!

De bestelling was netjes verpakt en heel snel bezorgd. Erg blij mee!

Met zorg en aandacht

De verwerking van de aankoop werd goed verzorgd en er was duidelijke communicatie. Het proces verliep hierdoor heel prettig en soepel. Erg blij met mijn aankoop.

Ontzettend goede communicatie!

vriendelijk, snel en behulpzaam.

Sun in September

I used the webshop. The service was prompt and friendly. Nothing to add. ‘Mud in May’ is as enjoyable as ‘Sun in September’.

Wat een ontdekking!

Werkelijk bijzondere schoonheid voor in huis. Vriendelijke No- nonsens service en prima bezorging. Doe jezelf een plezier in elke maand van het jaar!

Geweldig begeleid in aankoop

We hebben Tom Dixon melt hanglampen gekocht, klein en groot in de kleur koper, na een goede begeleiding in de aankoop, hierin besloten om de (nieuwe) Led versie hiervan te kopen. Wij zijn zeer content in de aankoop en de afwikkeling hierin. Bedankt Tijn. Pieter

Prima service en vlotte communicatie

Het was even wachten tot alles binnen was, maar de communicatie was vlot en duidelijk. Perfecte verzending!

Vriendelijk en goede service!

Klantvriendelijk, goede service en netjes verpakt!

Helemaal blij met mijn aankoop

Als je funky designspullen zoekt, is dit volgens mij een hele fijne winkel. Was niet in de gelegenheid om naar Amsterdam te gaan dus online besteld. Niet alleen mijn item ontvangen maar ook achtergrond info over het item. Helemaal top. En als ik een keertje in Amsterdam ben, ga ik zeker ff buurten.

Zaterdag besteld, gelijk verzonden en maandag in huis!

1e Sweelinckstraat 56

1073CM Amsterdam