correcte afhandeling op korte tijd

na wat communicatie per mail om bijkomende info te krijgen, product besteld, waarna ik nog de melding kreeg dat het product niet op voorraad was, en de levering dus even op zich kon laten wachten. dat betekende levering na ongeveer een week, perfect acceptabel

Zeer snelle levering

Mooi product met korting en ook nog super snel geleverd.

Prima service, zou hier opnieuw bestellen

Goede prijs-kwaliteit verhouding, snel verzonden en mooi ingepakt.

Goed product en snel geleverd

Mooi product

Snel

Hele goede ervaring. Mijn bestelling was super snel verzonden en geleverd in een net ingepakte doos!

Mooie kopjes, goeie service!

Supersnelle levering. Bedankt!

prima!

snel en volledig geleverd.

erg goed

reageert heel snel en komt met een oplossing

Goede prijs kwaliteit

Snelle service en goede prijs-kwaliteitverhouding

Hele fijne service en erg blij met mijn Hay kasten

Prettige communicatie, duidelijk en vriendelijk.

1 woord geweldig

perfecte levering en goed verpakt ga zeker nog bestellen

Prima ervaring

snelle service en bijzonder object

Super snel!

Kwart voor vier besteld en leveringen voor 16 uur gaan dezelfde dag nog de deur uit. Dus volgende dag in huis, heel netjes en goed verpakt (breekbare producten).

Snel

Snelle correcte levering

Supersnelle service en prachtig product

Mooie bekers die na bestelling supersnel bezorgd werden. Goed geregeld!

Prettige site, goed product

Prettige website, mooi product, snelle bezorging

Vriendelijk!

Prachtig wandkleed aangeschaft. Vriendelijke mails ontvangen en snel geleverd. Deze winkel heeft een mooi aanbod!

Vriendelijk, behulpzaam en persoonlijk!

De stoel die ik had besteld, werd niet direct geleverd ivm productie-oponthoud. De mensen van Mud in May hebben me voortdurend op de hoogte gehouden en dachten met mee. Uiteindelijk is het gelukt en ging alles goed. Heel fijn deze persoonlijke benadering. Zo anders dan bij een mega-online winkel. Hier had ik direct contact!

Prima winkel

Prima web site netjes geleverd

Vandaag besteld en ECHT morgen in huis!

Voor de styling van een project hadden wij de Mama vaas (het liefst snel) nodig.. besteld op maandagmiddag en dinsdagmorgen om 10:00 uur hadden we hem al binnen, erg fijn!

Zeer klantvriendelijk!

Erg tevreden over contact na probleem met levering, per mail vrijwel direct antwoord en dus supersnel weer opgelost!

Top heregeld

Goeie service

Mooi product ben er blij mee

Mooie lamp en snel geleverd

2 lampen van Hay besteld. Snel geleverd

1e Sweelinckstraat 56