Tot hiertoe kan Ik daar niets over zeggen

Beste, Wij zouden zeer tevreden zijn indien wij onze bestelling 17783 bestaande uit 1 Weltanschauungsmodell IB - Ottmar voor de prijs van € 480,- geleverd gekregen hadden. De faktuur is van 6-3-23. Reeds tweemaal hebben wij een bericht ontvangen dat onze bestelling geleverd is, een eerste maal op 17/3 en een tweede maal op 18/3 om 9:14. Wij hebben nog steeds niets ontvangen wat ons zeer verontrust en zelfs een beetje boos maakt. Waar blijft ons beeldje en wat is er mee gebeurd? Groetjes Paul Keuppens

Heb het cadeau gegeven

Is nog niet gebruikt, was cadeau aan kleindochter

Kopen prima, retourneren kan beter

Koopervaring prima, adequate reactie op dat het product momenteel niet op voorraad was. Retourneren leek in eerste instantie ook geen probleem. Echter na een week kwam de reactie waarin werd vermeld dat we bij het inpakken weliswaar de originele verpakking maar de verkeerde tape hadden gebruikt en dat hierdoor 5 procent minder dan het koopgedrag werd teruggestort. Bij een duur product best een groot bedrag. Mud in May was verder niet voor rede vatbaar en bleef bij het standpunt om 5 procent minder terug te storten. Jammer!

Alles prima in orde

Vriendelijke communicatie per mail voorafgaand aan de bestelling. Website werkt zoals een website hoort te werken. Na bestellen bleek het product niet meteen voorradig, levering was daardoor 1 dag later. Daar werden we netjes over geïnformeerd en was ook geen probleem. Alles verder prima ontvangen.

Persoonlijk en vlot

Mooie dingen en zowel bestellen als in de winkel zeer goed geholpen!

Fout snel opgepakt

Foute bestelling gehad, juiste maat bestel verkeerde maat gekregen. Contact formulier ingevuld en andere dag bericht gehad dat het opgelost werd met excuses erbij. Zo gezegd ook zo gedaan. Super snel! Ik ben er stik gelukkig mee. En nu zijn we twee dagen verder en is alles opgelost. En misschien had voorkomen kunnen worden door meer op te letten, maar hee waar gewerkt word vallen soms spaanders….

Zie onder

Aardig snel attent mooi assortiment

Top product. Voldoet volledig aan de verwachting!

Langzaam maar zeker ben ik mijn eigen “Inner Circle”collectie bij elkaar aan het sparen. Als echte theeleut kon deze prachtige theepot niet in mijn collectie ontbreken. Bij het uitpakken was ik aangenaam verrast: de kleur is nog veel mooier en strakker dan de foto’s op de website! Ik heb de kleur Antraciet. De theepot is gemaakt van keramiek en vaatwasmachine – en magnetron bestendig. Ook geschikt voor verse thee en zakjes. Dus een super fijne aankoop!

Ondanks dat het product niet op voorraad was toch een zeer snelle levering.

Prachtig assortiment van veel bekende en minder bekende kunstenaars. Mud in May een originele naam, een naam om te onthouden.

Fijne webshop

Hele fijn webshop, snelle service, persoonlijk contact en er werd binnen no time iets omgeruild wat niet juist was. Aanrader!

Vlekkeloze service

Alles zoals verwacht

Klantvriendelijk. Snel. Uitstekende verpakking.

Een top ervaring

Mijn bestelling werd zo snel geleverd en keurig verpakt met handleiding. Ik ben heel tevreden over en het product en de snelheid waarmee het werd geleverd. Daarbij de prijs was ook heel aantrekkelijk en scheelde bizar veel met andere bedrijven. Kortom ik kijk een volgende keer zeker als eerste bij Mud

Super service en snelle levering

Prachtige ring besteld als verjaardagscadeau voor mijn dochter. Omdat ik niet zeker was van de maat gevraagd of ik eventueel kon ruilen. Dat was geen probleem en als extraatje hadden ze het pakje ook nog heel feestelijk ingepakt. Heel erg tevreden!

Vriendelijke klantgerichte service, eerlijke prijs

Blij met mijn aankoop, de correcte prijs, en de vlotte vriendelijke service. Fijn om dit zo dicht bij huis bij een lokale winkel te ervaren!

Snel, goed ingepakt een prachtig product

Snel, goed ingepakt een prachtig product

Fijne winkel!

Fijne winkel

Zeer snelle en goede reacties en afvies

Toen de bestelling niet beviel , de kleur was niet wat ik bedoelde, werd er een prima oplossing aangeboden. Mijn betaalde bedrag werd netjes teruggestort. Erg vriendelijk te woord gestaan.

Goede communicatie, snelle levering!

goed en snel

goed en snel

Prima communicatie en levering

Ik ben heel prettig te woord gestaan en gewezen op de vertraagde leveringstijd. Werd goed op de hoogte gehouden over de precieze leveringsdatum. Blij met de mecanolamp van Oom Jan.

Mooie producten voor een redelijke prijs, snelle levering

Prachtige collectie

Mijn bestelling was prachtig verpakt en super snel geleverd. Mooie winkel!

Goeie ervaring

Snelle service en goeie communicatie! Heel tevreden over hoe mijn bestelling is verlopen.

1e Sweelinckstraat 56

1073CM Amsterdam