Fijne service

Een vlotte bestelling naar wens

Prima collectie prima service

Verkeerde pakketje gekregen maar heel snel en goed opgelost. Zal zeker weer gebruiken.

Prima service!

De volgende dag al in de bus.

Online aankoop snek geleverd

goede en vrienndelijke service naar de klant, snelle levering, mooi aanbod aan design artikelen

Leuk cadeau!

Heel leuk cadeautje gevonden en deze bij mijn broer laten leveren. Dat was snel en goed geregeld!

Goed product, snelle levering

Super snelle levering en makkelijk besteld

Nou, dat was een fijne ervaring. Makkelijk besteld, betaald en de volgende dag in huis. Ik zeg: Super fijn!

Mooi design

Prima artikel (ik had er al 2 maar met 1 was een ongelukje gebeurd. Daarom de vervanging). Ook snel bezorgd conform de prognose. Mooi design!

Alles naar wens

Erg mooie site. Alles naar wens wat betreft bestelling en verzending.

Ik bestelde hier twee kopjes als aanvulling op mijn bestaande servies, en een bijzondere sleutelhanger. Bij de sleutelhanger kon je aangeven welke kleur je voorkeur had, waarmee men dan zoveel mogelijk rekening zou houden. Hoewel hij ivm beschikbaarheid niet helemaal matchte was er goed over nagedacht welke ik ontving. Handgeschreven notitie erbij met de hoop dat ik hem toch mooi vond. Eén van de kopjes had een bakfoutje, zonder morren werd hiervoor een vervangend exemplaar opgestuurd terwijl deze eerst ook nog bijbesteld moest worden. Helemaal super!

Correcte service

Perfecte communicatieve opvolging van de bestelling van A tot Z. Item was stevig/ risicoloos verpakt. Interessant assortiment ! Grtjs - Jacky

Persoonlijk…snelle reactie op vragen

Heel tevreden…Ik was blij verrast toen ik de website bezocht en zag wat er allemaal verkocht wordt:fantastische winkel! Bij Elke bestelling een schattige origami erbij☺️

Heel goede service en snelle levering

Mud in May heeft een mooie collectie, een fijne bestelprocedure en snelle levering.

Netjes en correct behandeld!

Product op dat moment niet in zijn geheel aanwezig, daar duidelijk over geïnformeerd en daarna alsnog verstuurd.

Fijne communicatie en perfect geleverd, blij met onze raaf!

Ik kreeg netjes bericht dat de levertijd wat langer zou zijn dan gebruikelijk (wat ook op de site stond en waar ik dus al rekening mee hield). En de producten die ze verkopen zijn fantastisch. Nu kocht ik een raaf, vorige keer cyanotypie - het is zo mooi ingepakt dat alleen dat al een pretje is.

Snel, vriendelijk, goed verpakte zending en superleuke Susan Bijl tas

Levering was snel, was goed verpakt, vriendelijk, echt een aanrader!

Hele vriendelijke klantenservice.

Op de website stond dat de levertijd langer was omdat het product op bestelling gemaakt werd. Toen ik besteld had kreeg ik een hele vriendelijke mail waarin nog een keer stond dat het product even op zich kon laten wachten. Vervolgens werd mijn lamp eerder dan verwacht geleverd. Heel fijn! En ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe lamp!

Snel en secuur

Direct de volgende dag geleverd

Bestelling en aflevering verliepen vlot en goed.

Bestelling en aflevering verliepen vlot en goed, product beantwoordt aan mijn verwachtingen. PostNL verschoof de bestelling van zaterdag naar maandag, jammer.

Snelle en correcte levering

Het item dat ik wilde bestellen was toevallig niet op stock maar ik werd stipt op de hoogte gehouden van de levertermijn. De levering achteraf was snel en correct;

Prachtige winkel

Mooie producten, super service

Uitstekende service

Ik heb drie artikelen besteld en ze werden de volgende dag bezorgd!

Top service!

Zelfs voor mijn aankoop kon ik bij deze vriendelijke mensen terecht met al mijn vragen en kreeg ik zonder aarzelen antwoord en oplossingen aangeboden!

Heel prima

Snel en accuraat .

Alles perfect en heel vriendelijk.10 op 10.

Perfect,heel vriendelijk 10 op 10.

1e Sweelinckstraat 56

1073CM Amsterdam