Perfecte en snelle levering

Website is duidelijk en prettig Artikelen goed verpakt en snel ontvangen

Snel en goed!

Snelle verzending, goed ingepakt en heldere communicatie.

Perfecte persoonlijke service!

Prima !

Snel en prima geleverd.

Wat snel geregeld

Fijn dat het bestellen zo snel en netjes ging

Snelle levering, mooi product,tevreden klant.

het bestelde artikel in goede staat ontvangen. Valt verder niets over te vermelden.

Snel

Ik was verrast dat ik een paar minuten na mijn bestelling al een e-mail kreeg met “ uw bestelling is verzonden”. Ook goede bezorgdienst.

Goed online bestelproces

met bij levering mooie info over de kunstenaar.

alltijtd super aangelevert

altijd correkt aangelevert

betrouwbaar in snelle levering.

Als wat je koopt een cadeautje is voor iemand is op tijd leveren belangrijk.

Prima website. Snelle levering.

Vriendelijk familiegevoel

We hebben een lamp besteld en omdat we hem natuurlijk snel wilde hebben en mijn vrouw in Amsterdam werkt en wij in Leiden wonen , hebben ze de lamp even naar het werk van mijn vrouw gebracht. Super toch!

Goed produkt, snelle levering ( met grappige attentie)

Super product! Snelle levering

Om cyanotype op mijn foto's te proberen heb ik deze set gekocht. Het is een complete set, goede instructie en levert prachtig resultaat. De snelle levering was ook erg fijn!

Perfecte service en communicatie

Volgens afspraak geleverd. Ook een top product

Super snelle levering

Na bestelling heel snel in huis.

Super attent. Prachtig product!

Goede service en snelle verzending

Ik vond het heel sympathiek dat jullie vanwege jullie vakantie en latere levering een korting gaven. Het pakje was ook heel snel binnen na de aangegeven datum. Dus zeer tevreden.

De dag ervoor besteld de nadien al in huis

Altijd goede service!

Fan van Mud in May, altijd goede service en vriendelijke mensen. Producten zijn mooi en fraai!

Ondanks de vakantie, Snelle levering:))

Snelle levering, kunstobject was goed beschermd en super blij mee!

Mud in May doet wat ze zegt, duidelijke communicatie per mail. Snelle levering en kunstobject was keurig beschermd voor tijdens het transport. Wij zouden hier zeker opnieuw bestellen.

Goede communicatie, netjes ingepakt, artikelen naar wens, top!

Enige bedrijf dat deze kommen nog in het assortiment had, langere levertijd ivm vakantieperiode werd vooraf gemeld én gecompenseerd met een kleine korting. Producten zijn stevig ingepakt en voldoen aan de verwachting.

1e Sweelinckstraat 56

1073CM Amsterdam