Ondanks de kleine vertraging bij bestelling, is alles prima verlopen.

Zeer goede service

Er kwam al snel (binnen één dag) reactie binnen op mijn bestelling. Helaas bleek een item niet op voorraad en niet meer te bestellen. Ik kreeg een keuze voor afhandeling (iets anders uitzoeken of geld retour). De afhandeling gebeurde zonder problemen - de overige items had ik 2 dagen later mooi ingepakt binnen. Goede service, snelle levering. Enig minpuntje dat de website qua voorraad niet helemaal up to date was.

Verrast

Snelle levering en met zoveel aandacht ingepakt, dat ik verrast was. Echt mooi! Dank jullie wel

Topservice

Het door mij aangekochte product was niet voorradig. Ik ben daar meteen vanop de hoogte gesteld alsook de verwachte levertijd en de kans om de aankoop te annuleren. Tijdens de wachtperiode werd ik mooi op de hoogte gehouden. Levering gebeurde netjes op de tijd die voorzien was.

Nog niet gebruikt.

Snelle levering , goed geregeld

Blij met het product.

Snel opgestuurd. Heel leuk het kleine lichtjessnoer.

Snelheid

Goede ervsring

Kocht een mooie maand planner. Heel fijn papier.

Alles verliep naar wens

Betrouwbaar en snel

Snelle betrouwbare speler na 2 bestellingen te kunnen beoordelen.

Supersnel en gepersonaliseerd

Snelle service, volgende dag in huis Gepersonaliseerd, daar ben ik gevoelig voor, origamitje ☺️

Super!!!!

Ik heb de producten op tv gezien en besteld. Het word heel snel verstuurd en goed ingepakt. Het ziet er uit zoals ik het verwacht had.

Mooie producten en duidelijke communicatie. Ik ben heel tevreden en kom graag weer terug.

Snelle levering en top verpakt

Ben heel blij met mijn mannetje (staande met verrekijker)

Snel en goede communicatie

Mooie lamp en super snel ontvangen!

Lamp besteld voor kerst en (gelukkig) super snel ontvangen! Communicatie van e-mails ook zeer fijn maar had niet anders verwacht. Ik ben een paar keer in deze winkel geweest en de eigenaresse is zo’n fijn persoon. Ze neemt de tijd voor je en maakt een gesprek “persoonlijk” Ontzetten nooit items voor je huis en als cadeau. Will hopefully be back shortly ❤️

Super fijne klantenservice

Na een klein probleem met ontvangst van pakket (lag bij PostNL) ben ik superfijn en snel geholpen door de mensen van Mud in May

Prima service en snel geleverd

Persoonlijk, snel, kwalitatief goed.

Persoonlijk, snel, kwalitatief goed.

Geweldig, top site en super snelle levering

Volstrekt betrouwbaar en vriendelijk. Als er ook maar iets is wordt het snel en goed opgelost.

Fijne winkel met bijzonder mooi veelzijdig aanbod. Volstrekt betrouwbaar en zeer vriendelijk. Als er ook maar iets is wordt het snel en goed opgelost.

Ruime keus aan mooie spullen

Alles supersnel geregeld

Helder snel en duidelijk

Voldoende regelmatige comminicatie, waardoor je de reis van je pakket goed kunt volgen. Heel fijn

1e Sweelinckstraat 56

1073CM Amsterdam