Hele goede service. Wordt snel en correct gereageerd op vragen. . Zou er natuurlijk weer wat aanschaffen.

Leuk om iets van waarde te herstellen.

Snelle levering leuk product

prima levering van de bestelling

De bestelling blijkt precies op de opgegeven tijd binnen te komen. En dit exemplaar bleek goedkoper dan bij Bol.com. Fijn, dat dit bijzondere boekje bij Mus in May te vinden was.

Mooie service van degelijke kwaliteit

We hebben een beetje moeten wachten op onze Weltanschauungsmodell III van Ottmar Horl (reden was dat hij uit stock was). Maar we kregen regelmatig een update en er werd ons zelfs voorgesteld het geld terug te storten. Niet nodig, we hadden tijd van wachten. En nu staat hij hier eindelijk te pronken. Super kwaliteit en perfecte levering. Dank hiervoor

snelle service, maar veel producten in de webwinkel waren niet te krijgen

Mud in May heeft mooie spullen, veel is duurzaam. Maar het is niet leuk 'winkelen' als veel van wat je aanklikt niet op voorraad blijkt.

Geweldig ervaring

Super snel vinden op de site, bestellen, betalen, bevestiging, ontvangen met hele kleine vouw kunstwerkjes erbij al verrassing...super gaaf

Levering duurde lang. Beloofde slakkenkorting niet gegeven

Het uitleven van mijn product had vertraging opgelopen. Dit werd keurig gecommuniceerd en voorstel voor slakkenkorting werd gedaan. Wel duurde de uiteindelijke levering langer dan verwacht en ook onze slak met slakkenkorting is waarschijnlijk nog onderweg. Maar ook die zal uiteindelijk wel aan komen aankruipen.

Geweldige service, goed advies en prachtige borden !

Na telefonisch contact, werden meteen mijn borden besteld, kreeg ik nog goed advies, dus de schalen ga ik ook nog bestellen, en de borden werden bezorgd zoals gemeld.

Gewoon wat je verwacht

Prullenmand gevonden, gekocht en netjes snel geleverd. Gewoon wat een winkel doet.

Snel en prima service

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

daags na bestelling bezorgd

Daags na bestelling is het goede item in een luchtkussenfoliezakje als brievenbuspakketje op het juiste adres bezorgd. Dat is uitstekend, maar dat mag je ook verwachten..., toch?

Bijzondere boeken en snelle levering

Geweldige (online) winkel met snelle service!

Ik was op zoek naar een specifiek product dat ik in de webshop van Mud in May vond. De levering was razendsnel. Eerlijk gezegd ben ik heel blij dat ik op de site terecht kwam, want nu heb ik weer een nieuwe winkel ontdekt met prachtige interieur en cadeau dingen.

Uitzonderlijk mooie keuze, snel geleverd.

Mooie webhop, snelle levering, heel leuk assortiment!

Aandacht voor de klant.

Mooie producten. Goede service. Komen afspraken na. Aardige mensen, persoonlijk contact. Kortom leuke zaak om, als je toch je geld uit wilt geven, het daar heel prettig is om te doen.

Vlotte, vlugge en correcte levering

Vlotte, vlugge en correcte levering

Mijn pakket werd de volgende dag geleverd. De producten zaten netjes verpakt. De productfoto's op de website geven een goed beeld van het te bestellen product

Snelle levering, goede kwaliteit

Super snel in huis en de klei is voor veel dingen toepasbaar. Ik maak er zaadbollen mee:)

Komt afspraken na!

Mooi product, vlug geleverd. Betrouwbare zaak vind ik

Attent contact over de beschikbaarheid van 1 van de door mij bestelde artikelen.

Naast genoemd contact, vind ik ook de afhandeling van de bestelling prima geregeld.

Snel geleverd en goed verzorgd

Mooi verpakt en snel geleverd

snel, duidelijk en mooi product

1e Sweelinckstraat 56

1073CM Amsterdam