Perfect!

Makkelijk gevonden, snel geleverd en daardoor ben ik nu in het bezit van een prachtige karaf. Heel blij mee.

Goede communicatie!

Prachtig 2e leven voor mijn blouses!

Mooi dat op deze manier kleding een verlengde duurzame kans krijgt. Compleet pakketje met diverse 'spetters' en makkelijk aan te brengen. De beschrijving is duidelijk en in twee talen. Het belangrijjste: ziet er mooi uit en door nog een paar extra spetters aan te brengen creëer je een eigen design ;).

Mooi materiaal snelle probleemloze levering

Zeer mooie schaaltjes gekocht tegen redelijke prijzen. Makkelijk te bestellen en ook nog eens makkelijk persoonlijk contact!

prima service, maar vooral mooi beeld

correcte service

Mooie producten goede service

Ik heb prachtige stoelen via mu in May. helaas waren er leveringsproblemen met de deurmatten van Droog. Die bestelling heb ik geannuleerd. Daar waren ze heel behulpzaam in en de volgende dag had ik het geld alweer op mijn rekening staan.

Mooie producten, snel geleverd.

Mooie producten, snel geleverd.

goeie ervaring!

snel verzonden en goed verpakt!

Heel klantvriendelijk

Goede service. Er wordt met je meegedacht

Snelle levering en fijne reactie

Snelle levering en fijne reactie op vraag over mijn bestelling.

Supersnelle levering van prachtige producten!

Snelle levering, mooi verpakt, prachtige producten!

Zeer goed!

- de producten in de webwinkel komen heel duidelijk in beeld, en in het geval van mijn artikel: het was alsof je zelf het boekje doorbladert wat een klant in de winkel ook zou doen - aankoop verloopt vlot - verzending dezelfde dag mits voor 16.00 besteld is prettig, incl de track & trace - brievenbus pakketje kwam de volgende werkdag aan - het was zorgvuldig verpakt, als een cadeautje

Goede, snelle service.

Snelle levering.

Goed gezocht naar een oplossing

Ik had een bestelling geplaatst die in eerste instantie niet meer voorradig bleek. Maar ik werd blij verrast toen men alsnog de gewenste producten had gevonden.

Leuke winkel en goede bezorging

Leuke winkel en goede bezorging

Ze hebben mijn bestelling dezelfde dag netjes verzonden, heel blij mee!

Super dienstverlenend en relax

Als verrassing bij mijn order een leuk kleinigheidje! Top bedrijf

Zorgvuldig

Toen een van de artikelen niet voorradig bleek, werd onmiddellijk contact gezocht en een oplossing gevonden

Vriendelijke en effectieve afhandeling van onze bestelling.

Ik heb goede adviezen bekomen ivm de plaatsing van het bestelde object.

Goede service, fijn contact

Goede service, fijn contact

Schitterend

Vlugge en correcte levering

Helemaal top

Mijn bestelling is snel en netjes aangeleverd. Erg blij mee!

Goed gecommuniceerd en snel geleverd

Uitstekend bedrijf

Super snelle bezorging en bijzonder aanbod

Een cyanotype set is moeilijk te vinden, fijn dat ze het bij Mud in May aanbieden. En supersnel bezorgen.

Fijne communicatie, Perfecte service.

Werd meteen op de hoogte gebracht dat het artikel in mijn bestelling niet meer voorradig was. Er werd gezocht naar een oplossing en er werd meegedacht met verzendkosten. Prima service!

1e Sweelinckstraat 56

1073CM Amsterdam