Supersnelle levering van prachtige producten!

Snelle levering, mooi verpakt, prachtige producten!

Zeer goed!

- de producten in de webwinkel komen heel duidelijk in beeld, en in het geval van mijn artikel: het was alsof je zelf het boekje doorbladert wat een klant in de winkel ook zou doen - aankoop verloopt vlot - verzending dezelfde dag mits voor 16.00 besteld is prettig, incl de track & trace - brievenbus pakketje kwam de volgende werkdag aan - het was zorgvuldig verpakt, als een cadeautje

Goede, snelle service.

Snelle levering.

Goed gezocht naar een oplossing

Ik had een bestelling geplaatst die in eerste instantie niet meer voorradig bleek. Maar ik werd blij verrast toen men alsnog de gewenste producten had gevonden.

Leuke winkel en goede bezorging

Leuke winkel en goede bezorging

Ze hebben mijn bestelling dezelfde dag netjes verzonden, heel blij mee!

Super dienstverlenend en relax

Als verrassing bij mijn order een leuk kleinigheidje! Top bedrijf

Zorgvuldig

Toen een van de artikelen niet voorradig bleek, werd onmiddellijk contact gezocht en een oplossing gevonden

Vriendelijke en effectieve afhandeling van onze bestelling.

Ik heb goede adviezen bekomen ivm de plaatsing van het bestelde object.

Goede service, fijn contact

Goede service, fijn contact

Schitterend

Vlugge en correcte levering

Helemaal top

Mijn bestelling is snel en netjes aangeleverd. Erg blij mee!

Goed gecommuniceerd en snel geleverd

Uitstekend bedrijf

Super snelle bezorging en bijzonder aanbod

Een cyanotype set is moeilijk te vinden, fijn dat ze het bij Mud in May aanbieden. En supersnel bezorgen.

Fijne communicatie, Perfecte service.

Werd meteen op de hoogte gebracht dat het artikel in mijn bestelling niet meer voorradig was. Er werd gezocht naar een oplossing en er werd meegedacht met verzendkosten. Prima service!

Snelle levering en product was precies wat ik dacht

Het werd snel en. netjes geleverd.

Goed :)

Prima en betrouwbare partner.

Prima service en alles goed en direkt afgehandeld.

Goede communicatie, snelle levering, super service

Ik bezocht de fysieke winkel in augustus en was op slag verliefd. Jullie hebben een super collectie. Ik kom zeker nog een keer (of vaker :)) terug!

Snelle service en vriendelijk

Snel geregeld en mooi ingepakt!

Mooie spulletjes, snelle service

Leuke flipboekjes gevonden op de sote van Mud in May voor cadeautjes. Later bleek dat eentje er niet meer was. Geld werd snel teruggestort. Rest van de boekjes goed en snel ontvangen. Prima allemaal

Uitstekende service

Ik wilde nog last-minute op zaterdag een cadeau kopen en belde of ik het stokstaartje van Ottmar Horl (die overigens alleen hier in Amsterdam te krijgen was) na sluitingstijd nog op kon halen. De eigenaar dacht goed mee en was zo aardig om na sluitingstijd open te blijven en het ingepakt en wel aan me mee te geven. Zeer vriendelijk.

Het product werd snel geleverd.Het vergt echter wat oefening om kunst te baren.

Snelle reactie en vlotte service

Ik had het beeld van 'mannetje met verrekijker' gezien tijdens een fietstochtje met mijn man. Na wat opzoekwerk hadden we het beeld online gevonden maar hadden we nog enkele vraagjes omtrent de bevestiging van het beeld. Hier kregen we zeer snel antwoord op en duidelijkheid over de aanpak hieromtrent. Het beeld werd zeer goed verpakt en zeer snel thuis bezorgd.

Prachtige collectie, alles na te bestellen, uitstekend geholpen

Ben vriendelijk en goed geholpen door de winkelmedewerkers aan de telefoon en alles is snel en netjes bezorgd!

1e Sweelinckstraat 56

1073CM Amsterdam