Mud in June

Mooie producten en snelle bezorging

Zeer goed!

Een fraaie aankoop gedaan bij Mud in May, als cadeau laten verpakken en verstuurd naar een van onze relaties. Perfect geregeld en bijzonder vriendelijk te woord gestaan door Mud in May. Grote dank!

Product goed.Snel geleverd

Goede informatie met een filmpje over het boek en snelle, keurige levering

Wat een mooie website met mooie spullen. En giede informatie over het boekje waar ik naar op zoek was. Met een video...met een leizige stem. Maar daar was ik voor gewaarschuwd via de site!!

Snelle levering goed verpakt

Snel, goed, precies wat ik had verwacht

Absoluut top service.

Heel vlotte opvolging en voldoende info.

Helemaal goed

Netjes een mail ontvangen dat mijn bestelling niet op voorraad was en dat de levering iets langer op zich zou laten wachten. Keurig !

Alles ging naar wens

Uitstekend.

Super snelle levering, goede prijzen

Net zo leuk als het er uit zag

Snelle levering, mooi spul

gewoon geweldig

zeer correct en stipt , fijn dat er zo nog bedrijven bestaan :-)

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Snel! Goed verpakt! Zeer tevreden!!

Alles naar wens

Great! Will definitely order again!

Great costumer service/communication! Order times as promised! Fast shipping!

snelle levering, netjes verpakt

Ik kocht een klein boekje, Haiskoku Soukan -wie kent het niet-, van Sanzo Wada bij Mud in May. Het kwam heel goed verpakt en per ommegaande per post. Nou is dit een boekje van 10 bij 15 cm en sturen ze vast geen zitbank per post maar dit was dus prima.

Wederom mooie accessoires en goed geleverd

Als fan van Ottmar Horl wilde ik graag Ben toevoegen aan mijn collectie. Deze kreeg ik snel en netjes opgestuurd. Altijd een vriendelijke e-mail, als ik vragen heb, terug. Ik wist dat Ben niet op voorraad was en toch kreeg ik nog een e-mail met deze mededeling. Fijne zaak.

Positief en correct.

Een vriendelijke en persoonlijke benadering zonder overdreven opdringerigheid en familiariteit. Correcte informatie over te verwachten leveringstijd. De losse items werden degelijk verpakt.

super professioneel, heel klantvriendelijk met top opvolging

super professioneel, heel klantvriendelijk met top opvolging

helemaal prima

snel, overzichtelijk, duidelijk

Snelle levering en item goed verpakt! Bloempot precies zoals beschreven.

Leuke collectie

Prima geregeld.snelle levering. Ben tevreden

Alles was perfect. verder geen bijzonderheden

Topervaring

Zoals aangegeven op webshop, geleverd zoals afgesproken en via mailverkeer telkens goed op de hoogte gehouden

Super service.

Mijn bestelde producten waren niet allemaal voorradig. Ik kreeg heel snel een mail om te overleggen of dan alles opgestuurd zou worden als alles binnen was of alvast een deel. Beide opties waren mogelijk. Erg prettig... Snelle verzending. Erg veilig verpakt.

1e Sweelinckstraat 56

1073CM Amsterdam