Zeer goede service! Artikel was zeer goed verpakt om beschadeging te voorkomen

We hebben ons artikel besteld op zondagmorgen en werd op dinsdag al geleverd ! Zeer tevreden zeer goede service!!!

Fijne en vriendelijke service!

Snel en klantvriendelijk

Prettige en snelle service met veel aandacht voor het verpakken!

Betrouwbaar bedrijf met fijn assortiment. Vlot en persoonlijk en dat spreekt mij aan.

Mooie producten

Goede service en prachtige producten

Mijn bestelling kwam zelfs in deze drukte aan zoals verwacht. Ik kreeg zelfs nog een extra mailtje om te laten weten wanneer mijn bestelling werd besteld en verzonden, top!

Compleet pakket

Pakket dat compleet was waardoor ik er meteen mee aan de slag kon. Heldere beschrijving hoe de techniek uit te voeren. Snelle levering. Tevreden klant!

Leuke producten, snelle levering

Ik kan weinig toevoegen aan de titel, want ik kan niks aanmerken, alleen opmerken: mooie spullen, meteen verstuurd, netjes verpakt.

Supersnelle service en mooie producten

Ik had twee notitieboekjes besteld. Kreeg deze heel snel opgestuurd en ze hadden ook hele leuke kleuren uitgekozen om op te sturen. Dus helemaal blij mee!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Heel mooi op onze woning

Maar wel duur!

Hele goede service

Ik ben zeer vriendelijk geholpen, enthousiaste verkoopster.

Zeer snelle levering.

Heb hier goudlijm gekocht. Bestelling werd zeer snel geleverd. Ik ben te vreden.

Toppie!

Gewoon hoe het hoort. Prima, snel en goede service.

Gekregen wat ik besteld heb, goed geinformeerd over hoe en wanneer ik het pakketje kon verwachten.

goede service

snelle levering goede service duidelijke website met super leuke spullen

Zeer goede service.

Vrijdag mijn order geplaatst en zaterdag mijn pakketje al binnen. Snelle levering en keurig ingepakt.

Mooie dingen en snelle service !

Ik zocht materiaal om een kopje met goudlijm te repareren ( Kintsugi techniek) en dat vond ik bij Mud in May. Besteld, snel bezorgd en met goede instructies. En ik kon er snel mee aan de slag.

Different, original and fab!

Love passing by Mud in May, it is packed with unusual, design, qualitative things of all sorts. There is something for everyone. Great that they ship or organize pickup during lock-down.

Zeer vriendelijk en adequaat geholpen

Gebeld nav een bestelling van een artikel dat niet meer te bestellen bleek. Heel aardig geholpen.

Goeie service

Geslaagde aankoop gedaan en goed geholpen.

Uitstekende service

Ik had een bestelling gedaan van een hortensia maar wat bleek ... het was niet meer op voorraad. Ik kreeg een vriendelijke mail met uitleg en vraag. Toen de hortensia weer op voorraad was kreeg ik wederom een mail, met een bijlage van 3 hortensia’s waar ik uit mocht kiezen. Heel blij met deze klantgerichtheid,

Super mooi aanbod en hele fijne en snelle service!

Heel blij met mijn aankopen bij Mud in May. Ben goed geholpen!

Mooie producten en snelle levering.

Zeer goed en snel zoals beloofd

Artikel was keurig op tijd ondanks corona en zeer goed ingepakt tegen breuk of beschadiging. Zal zeker nogmaals wat bij u bedrijf bestellen.

Prachtig!

Ik heb weer een mooi “kunstwerk” in mijn bezit. De bestelling verliep vlot alsook de levering. Spijtig dat voor de handtekening een “toch wel”forse meerwaarde gevraagd werd.

1e Sweelinckstraat 56

1073CM Amsterdam