Snelle levering, goed verpakt.

Mooie website, snelle en goede levering.

overzichtelijke website met duidelijke informatie

Nadat ik de bestelling had geplaatst werd ik via email op de hoogte gehouden van de voortgang tot aan het moment van aflevering. Snel en adequaat.

Mooie bijzondere producten.

Mooie bijzondere producten , snelle levering en goede service (is onze ervaring bij een vorige bestelling).

geweldig

goed verpakt, snel geleverd, goed op de hoogte gehouden van levering. hoe het cadeau in de smaak valt weet ik nog niet :)

Alles is zeer voorspoedig en naar wens verlopen.

Het bestelde was naar verwachting en goed verpakt en snel verzonden.

Ik heb Seletti lampen besteld. Ze werden zorgvuldig ingepakt en snel verzonden.

Had ff contact over levering.. vlot en vriendelijk

Vlot en vriendelijk!

goed contact, uitmuntend verpakt

Keurige afhandeling

Doen wat zij beloven

Het product is op tijd geleverd zoals vermeld op de website, niks op aan te merken.

Absoluut geen opmerkingen.

Voor herhaling vatbaar.

de fout werd snel opgelost

De bestelling was niet goed afgeleverd er zat een fout in. Met foto en een mail was het snel opgelost. Dank jullie wel. We hebben de hazen gebruikt voor een foto op onze kerstkaarten. Erg leuk.

Snelle levering en makkelijk contact

Snelle levering en contact via de mail. Persoonlijke benadering.

super geregeld !

Kerstkadootje voor mn dochter. Als t product hetzelfde niveau heeft als de verwerking en bezorging, dan zit t wel goed !

Artikel kwam optijd met duidelijke beschrijving. Paste toch niet door de brievenbus.

snel en correct

Binnen een dag in huis en keurig zoals het moet!

ok

Toen ik het product ontving en het bekeek vond ik het niet in verhouding met de prijs. Eigenlijk veel te duur. De kleur is ook niet echt goud, maar donkerder, dus niet zo mooi.

Slechte service

Slechte service

Leuke winkel voor design en supersnelle service

Wat een leuke en mooie (web) winkel. Een druk op de knop en je product ligt al heel snel thuis, met een persoonlijk kaartje!

perfecte levering

Mijn bestelling werd afgeleverd zoals afgesproken en was zeer goed verpakt .

Ik had eikenhouten kaarsenhouders met bijpassende dunne kaarsen van bijenwas van Ovo - things besteld. Op de website stond: ook voor dinerkaarsen geschikt. Dat was voor mij belangrijk. Eenmaal de bestelling in huis bleek, dat een dinerkaars met een normaal gangbare dikte daar niet in gaat passen. Dus heb ik alles weer geretourneerd. Jammer van alle moeite en kosten. Ik zou duidelijker zijn op de website. Ik had het pakket wel snel in huis en de retourafhandeling verliep soepel. Compliment daarvoor.

Goede communicatie over levering

Goed, product was niet op voorraad en hier werd netjes over gecommuniceerd. Levering goed.

Snelle verzending, en levering als besteld.

Leuke webshop, snelle verzending en levering als besteld.

Prima product

Ik had de pot al in een winkel gezien op internet een stuk goedkoper, binnen 2 dagen geleverd, keurig verpakt.

Makkelijk te bestellen. Snel in huis en prima verpakt.

Duidelijke communicatie, snelle verzending.

1e Sweelinckstraat 56

1073CM Amsterdam