Netjes en snel geholpen

Prettig en goed afgeleverd. Tot de volgende keer groetjes M .H

Alles goed verlopen

Netjes verzonden en goede prijs

Goed en snel

Mooi aanbod van producten, makkelijk online bestellen en snelle levering.

GOEDE LEVERING

GOEDE LEVERING EN PRIMA SERVICE VAN BESTELLING

Goed service en communicatie

Het was fijn om de status van de bestelling te weten.

Boek dat moeilijk te koop was eindelijk in handen door Mud in May

Ik heb een boek gekocht wat helemaal uitverkocht overal was, heel vele andere scam sites verkochten hetzelfde product met een kans dat je het nooit überhaupt krijgt. Mud in May had het boek op voorraad en heeft zelfs aangegeven wanneer de andere editie weer terug op voorraad is (iets wat de online bestel websites niet doen) Ik kom sowieso terug hier voor iets bestellen Het boek was goed verpakt, en zorgvuldig behandeld waar ik heel dankbaar voor ben

Prima ervaring

Had een houten standaard besteld. Bezorging was snel, product was netjes verpakt en zag er mooier uit dan verwacht. Kortom, prima ervaring!

Geweldige en snelle service

Snel geleverd, prettige communicatie en transactie. Inspirerend aanbod. Kortom: aanrader!

Snelle levering, fijne communicatie

***** Snelle levering, fijne communicatie *****

Goede communicatie en snel geleverd.

Ik was op zoek naar een specifiek boek dat niet overal verkrijgbaar is. Bij Mud in May wel.

supersnelle levering!!

Supersnel geleverd terwijl hij overal online was uitverkocht! Geweldig leuke aankoop!

Goeie service en fijne producten

Hele mooie website met fijne producten en aardige mensen die goede service verlenen!

Overzichtelijke site, snelle service en gratis ingepakt.

Snelle levering, goed verpakt, aanpassing adres direct verwerkt

Zie boven

Geweldig godverdomme...

Give me more

Vriendelijke en correcte dienstverlening!

Ik kocht een Ottolenghi servies van Serax. De borden en kopjes werden heel zorgvuldig verpakt waardoor ze in perfecte staat in België geleverd werden. Er ontbrak 1 bordje dat vervolgens enkele dagen later werd nagestuurd. Dank voor de fijne aankoop!

Snelle levering van mooie boekjes

Ik bestelde twee kleurendictionary's via Mud in May. Het zijn prachtige boekjes, die heel snel geleverd werden, goed ingepakt. Fijne winkel dus!

Uitstekende uitvoering van de bestelling.

Bestelling bij een kleine webshop doe ik niet zo snel. Wat ik wilde hebben was online niet ergens anders te vinden. Buiten verwachting was ik verrast door de snelle en correcte manier van levering. Bedankt hiervoor!

Heel tevreden

Snel meegedacht over niet op voorraad zijn van bepaalde kleuren en zelfs na deze wijziging de dag na bestelling ontvangen.

Fijne en goede communicatie. Komen afspraken na. Snelle levering.

Persoonlijk en snel

Fijne en persoonlijke communicatie via de mail. En de lamp werd zelfs persoonlijk afgeleverd als bonus. Heel blij mee!

Mooie aanbieding en snelle verzending, niks op aan te merken, top!

Verder goed verpakt en aankondiging wanneer het geleverd wordt.

Snel verzonden, goed verpakt

Ondanks het feit dat dit een zeer kleine bestelling betrof werd het snel verzonden en goed verpakt. Aanbevolen en zeker een reden om terug te komen.

Uitstekend geholpen door hele vriendelijke mensen.

Ik had iets besteld, maar na een nachtje slapen besefte ik dat ik toch liever een andere kleur wilde. Mailtje gestuurd en prompt een antwoord terug: geen probleem, we veranderen je bestelling.

Snelle levering, goed verpakt

Had mijn bestelde spullen snel in huis en ze waren netjes en zorgvuldig verpakt!

1e Sweelinckstraat 56

1073CM Amsterdam