Zeer goed: snelle levering en heel klantvriendelijk

Ik had bestek besteld, maar bij ontvangst bleek er een aantal messen en vorken te ontbreken. Deze zijn direct nagestuurd, volgende dag al in huis. Heel klantvriendelijk, zeer aan te raden.

Perfect, snel!

geen enkel probleem! Snelle levering, correcte prijs. Aan te bevelen!

Uitstekende service

Op de website stond duidelijk vermeld dat het product dat ik wilde bestellen een langere levertijd zou hebben. Ik wist vantevoren dus dat mijn bestelling nog enkele weken op zich zou laten wachten. Het pakket werd keurig verpakt bezorgd binnen het aangegeven termijn. Ik ben er heel blij mee!

Zorgvuldige bezorging. Fijne service. Artikel naar wens!

Snel en goed!

Snel en goed. Mooi assortiment.

prettig

prima bestelling

Geleverd zoals beloofd

Alles was duidelijk rondom het bestel/verzend proces. Ik zou alleen wel de prijsstickers verwijderen voor verzending. Ik gaf het als cadeau en zag het gelukkig voor het inpakken.

Heel mooi . Ik ben blij dat heb ik gekocht

Heel mooi

Uitstekende service en communicatie

Product volledig volgens verwachting

Goede service, uitstekend

Bijzondere producten en snel geleverd

Ik zocht een boek wat ik nergens anders kon vind maar hier wel ( encyclopedia of flowers) . Snel Geleverd goed ingepakt. Zal hier zeker Vaker kopen !

Supersnel en top klantenservice!

Ik had per ongeluk een verkerd e-mailadres ingevuld, maar kon makkelijk contact opnemen. Het probleem was zo verholpen en had mijn pakketje de volgende werkdag in huis! Super!

Heel goed!

Snel ontvangst van mijn bestelling, netjes en met zorg verpakt. Dankjewel! :)

Snelle en goede levering; zending goed te volgen.

Eerste keer dat ik hier iets bestelde. Kwam op deze site toen ik op zoek was naar Kintsugi lijm en was verrast door alle originele cadeaus en andere producten die hier te krijgen zijn.

Super service!

Super service, leuk contact en correcte levering.

persoonlijk contact, snelle levering.

Op tijd geleverd, alles zoals het moet

Zoals je hoopt dat een webaankoop werkt....

1. Besteld 2. Exact volgens tijdschema geleverd 3. Inhoud voldoet compleet aan omschrijving Kortom: Zoals je hoopt dat t gaat als je iets besteld, maar zoals t eigenlijk nooit plaatsvindt omdat de bestelling altijd net anders is dan omschreven op de site, de foto’s net iets te gelikt zijn en het pakje toch net een dagje later wordt bezorgd.

Correcte afspraken, snelle perfecte levering.

Mooi beeld, leuk kunstwerk goed en veilig verpakt en op de juiste dag geleverd. Een pronkstuk voor mij als Wagner liefhebber.

Mooi aanbod en snelle levering

Op zoek naar specifiek boekje, niet allerdaags en Mud in May had het voor ook een zeer schappelijke prijs. Keurig verpakt, blij mee.

Prima service, goed verpakt en is prima naar wens!

perfect

voor ons was deze ervaring met jullie bedrijf TOP

Vriendelijk, snel, goede inkoop!

Top producten en top levering

Mooie spullen correct en snel geleverd

1e Sweelinckstraat 56

1073CM Amsterdam