Het kan beter

Mijn bestelling snel en netjes ontvangen, werd goed op de hoogte gehouden van het verloop. Minpunt: ik miste een bijgesloten retour ticket, ik wilde mijn bestelling retourneren, kreeg een label toegestuurd dat ik vanaf mn laptop moest printen, probleem mijn printer deed het niet. Op mijn verzoek om dan "gewoon" een zelf geschreven/geadresseerd label op de doos te plakken, werd niet geaccepteerd. Misschien een punt van aandacht, om wat coulanter te zijn, of een retourticket bij elke bestelling bij te sluiten

Prima en snel!

Prima, snel en mooi verpakt!

Snelle levering, goed verpakt

Zoals beschreven op site.

Vriendelijk, klantgericht en meedenkend.

Fijn persoonlijk contact. Helder in de communicatie en goed te bereiken.

Heel mooi product en heel snel geleverd!

Zie bovenstaande

Prima service, goed spul

Prima service, goed spul

Makkelijk te vinden, snelle afhandeling

Item direct gevonden via zoekmachine. Snelle reactie, goede afhandeling. Prima gegaan allemaal.

Prima. Geen klachten.

Ik kwam voor een specifiek product naar de webshop en heb ook alleen dat product aangeschaft. De andere producten op de webshop zagen er ook interessant uit, dus wellicht kom ik nog een keertje kijken.

mooie producten

leuk assortiment om kadootjes uit te zoeken

Leuk, god, maar te vroeg!

Ik had tijd aangegeven voor bezorgen. Maar t is goed gekomen.

Prachtige producten en een fantastische service!

Ik had een vraag over een product (Love is a verb) gesteld over de mail, en kreeg super snel een antwoord. Er is zelfs navraag gedaan bij de producent! En nu staat dit prachtige beeld te shinen in onze tuin. Heel blij mee!

Exceptional service

A perfect online shopping experience with super fast shipping.

Goede producten en prima bezorging.

niet goed

ik vind 30,00 euro voor de kitset met goud belachelijk duur

Super leuke winkel met snelle goede service

Ik ga graag naar de fysieke winkel in de pijp, maar de webwinkel is ook heel leuk. Bestelling was er super snel en ben heel blij met mijn servies!

Snelle levering, mooie producten.

Personal touch and great service

Great experience - won’t hesitate to order through them again

Super snelle levering!

Super snelle levering op Vlieland. Helaas doet de functie later betalen het niet, je komt dan in een gek systeem.

Super klantvriendelijk

Erg aardig en erg klantvriendelijk én snel!

Sneller kon niet!

Ik plaatste mijn bestelling en de volgende dag had ik het in huis. Echt prima service en leuke spullen. Een aanrader!

Snelle en korrekte levering

Juiste bestelling ontvangen

Het mooiste meubelstuk hier gevonden

Doen we het wel, doen we het niet.... Dagelijks liepen we langs deze leuke winkel waar de gele lederen Hay bank in de etalage stond te pronken. Na de eerste keer uitproberen, wisten we het eigenlijk al: Dit is het, beter kan niet. Maar het was niet zomaar een uitgave. Dankzij het geduld en de goede adviezen van Joeke en Tijn en de mogelijkheid om diverse keren de winkel binnen te stappen om 'hem' uit te proberen, hebben we de prachtige bank gekocht. Het was een feest toen we hem vorige week konden uitpakken en dat is het nog steeds iedere keer als we er op gaan zitten. Een aanschaf voor het leven! Bedankt voor jullie fantastische service, Joeke en Tijn!

top

mud in May heeft bijzondere, ludieke en hoog kwalitatieve producten.

Goede snelle service

Goede snelle service

Goede communicatie en snelle levering

Bestelde een Cosmic Diner bord, dat volgens de website op voorraad was. Werd de volgende dag gebeld dat het bord weliswaar op voorraad was, maar dat bij het inpakken bleek dat dit bord licht was beschadigd. Mij werd gevraagd of ik het beschadigde bord snel wilde ontvangen of wilde wachten op een nieuw bord, dat op dat moment nog onderweg was naar Mud in May. Keuze was eenvoudig, wachten op het nieuwe, onbeschadigde bord. Dit kwam enkele dagen later, uitstekend verpakt, aan.

1e Sweelinckstraat 56

1073CM Amsterdam