Levering op tijd, product volgens verwachting

Mooie site, aantrekkelijke producten, levering volgens afspraak

Ongelofelijk snelle service, direct antwoord bij vragen. Fantastisch!

Gouden lijm besteld, volgens dag bezorgd!

Duidelijke site, interessante producten, bezorging prima

De voorwaarden zijn helder, de bezorging van een product is goed te volgen en verloopt voorspelbaar.

Voor mij de eerste aankoop bij Mud in May. Duidelijke communicatie, snelle levering ( in Corona tijd) en goed verpakt. Top.

Mooi product voor iedereen beschikbaar!

Gaaf product en super makkelijk te gebruiken. Krijg bijna zin om dingen te breken en weer te lijmen met deze gouden lijm-kit!

Nice selection, quick delivery carefully packed

I ordered a vase and soap bell glass object. It was delivered the next day, carefully and neatly packed. The store has a very nice selection at competitive prices.

Vriendelijk

Vriendelijke , prettig en een goede service

snelle levering, slim verpakt, fijn product

De New Kintsugi repair kit voor brievenbus levering ontvangen, gauw aan de slag en lang leve het tweede leven van mooie dingen! Met een goudrandje, welteverstaan :-)

Service gericht en goedkoper dan concurrenten

Het duurde langer dan verwacht maar ze bleven mij uit zichzelf updaten over de status van het product. Dat is fijn en geeft vertrouwen.

Duidelijke communicatie en vlotte levering

Super snel, leuke en unieke items in webshop

Mijn ervaring met Mud in May was erg goed. Het is leuk om een webshop tegen te komen die unieke dingen verkoopt. :-) De Kintsugi kit is super én ze hebben een speciale verpakking gemaakt dat in de brievenbus past.

Betrouwbaar en aquraat.prettige ervaring.

Een snelle ,en verzorgde verwerking van bestelling ,stipte levering zonder extra kosten.

Wat een heerlijke snoepwinkel, eigenwijs leuk

Topassortiment design voor thuis. Seletti, maar dan toegankelijker dan via de website van Seletti zelf, én nog scherper geprijsd ook. Bestellen en afleveren simpelweg keurig volgens afspraak zoals je dat nu natuurlijk ook wel van een professionele (online) retailer verwacht. Ik kom hier heel gauw terug voor de Museum collectie van Seletti en de Mama vaas van Roderick Vos

Uitstekende service!

Het bestelde goed verpakt ontvangen.

Helemaal goed

Dit is wat je wil als je iets online koopt: hele snelle levering en goed verpakt zodat het niet kapot gaat onderweg. Heel fijn.

Snel accuraat en fijne manier van communiceren

Binnen no time mijn product in huis en voor een goede prijs.

Nog niet ontvangen.....

Nog niet ontvangen.

helemaal goed!

eerste bestelling, en snel (volgende dag) in goede orde geleverd. Product is ook precies zoals op website omschreven.

Prettige en snelle service

Mooi producten

Door drukte bij PostNL DHL etc wat later dan verwacht. Toch in goede staat ontvangen! Het niet aanbevelen heeft niets met jullie levering te maken! Ik doe dat uit principe niet!

doen wat beloofd wrdt.

Goed werkende website, je wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken m.b.t. de bestelling en de wijze van verpakken is prima.

Een winkel die je het allerbeste gunt in tijden als deze

Van de schitterende productselectie, de goede prijs-kwaliteitverhouding, de snelle levering (ondanks Pasen!), tot - vooral - het bijzonder aangename persoonlijke contact, zowel via de telefoon als via e-mail: deze winkel en deze mensen gun je simpelweg het allerbeste, vooral in moeilijke tijden als deze, en ik kan niet wachten eindelijk in persoon langs te kunnen gaan als ik weer in de trein naar Amsterdam kan stappen. Veel dank!

teleurgesteld over het pakket

Inhoud van het pakket is compleet aan wat er feitelijk is omschreven. Echter vind ik de plastic tools erg fragiel en goedkoop aandoen. Ik zie niet waarom de prijs zo hoog is tov van wat er geleverd wordt. Zijn het de chemicaliën die prijzig maken??

Great products for life

Bought a great product here

inventief, duurzaam en mooi

wel enig gepriegel ... , maar het resultaat is bijzonder!

1e Sweelinckstraat 56

1073CM Amsterdam