Fijn dat ze het boek hadden. Goed verpakt en een zeer snelle levering in deze drukke tijd.

Zeer prettig telefonisch te woord gestaan en vlotte afhandeling van mijn bestelling. Uitstekende service.

Het bleek dat mijn bestelling niet op voorraad was en kreeg hierover een nette mail met de mogelijkheid om mijn bestelling te annuleren. Deel 2 van het bestelde boekje was wel op voorraad. Mocht ik interesse hebben in deel 2 dan konden ze deze opsturen en mij laten weten wanneer deel 1 weer op voorraad zou zijn. Ik vond dit een prima oplossing.

Gut organisiert

Ich kann die Firma nur loben. Sie ist sehr gut organisiert und sehr kurze Reaktionszeiten. Perfekte information über die bevorstehenden Schritte.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima ervaring bij mud in may

Ondanks de vertraging van mijn bestelling, ben ik zeer tevreden. Ik ben goed op de hoogte gehouden over wat de reden van de vertraging was en wanneer ik mijn bestelling kon verwachten.

Prima,snel,en goede bericht geving

Snel,betrouwbaar en goede bericht geving.

Super, snel in huis

Bijzondere collector boeken echt iets voor een creatieveling. Mooi zorgvuldig verpakt zodat de boeken goed zijn aangekomen. Dank!!

Fijne winkel, snelle levering.

Het tasje van Susan Bijl werd snel bezorgd en was goed ingepakt. Bedankt!

Goede verpakking

Pakje is snel geleverd. Inhoud zeer goed verpakt.

Helemaal prima!

Snel en goed

Wat ik heb besteld is snel geleverd

Zeer klantvriendelijk, kennis van zaken en perfecte service!

Deskundig geholpen in de winkel in Amsterdam en daarna via de webshop een bestelling geplaatst die direct werd verzonden. Ik raad Mud in May aan!

Snel bezorgd

Snel verzonden, heldere communicatie

Betrouwbaar en snel

Betaling, verzending en het ontvangen ging gewoon allemaal goed. Is een betrouwbare site.

Hele snelle levering ondanks het weekend. Duidelijke website. Mooie producten.

Snelle levering van een topproduct voor een goede prijs

Alles volgens verwachting

2 boekjes besteld en keurig verpakt en afgeleverd

Vriendelijk bedrijf

Snelle levering, een cadeautje om je bestellingvte ontvangen Ik had een boekje besteld wat in mooi goudkleurig vloeipapier was ingepakt zo leuk!!

Top service en snelle levering.

Top service en snelle levering.

Goed ontvangen, snelle levering.

Mooi artikel, goede prijs en snel geleverd!

We hebben een mooie vaas als cadeau besteld. Deze werd snel en tegen een aantrekkelijke prijs geleverd. Aanbevolen!

Snelle comminicatie

Gezien, besteld en geleverd ;)

Snelle levering boek

Online besteld en snel in huis.

1e Sweelinckstraat 56

1073CM Amsterdam