Snelle levering!

Er zijn weinig winkels / online shops waar ik kon slagen voor een DIY kit Cyanotype. Mud in may had het wel en het was snel geleverd.

Prima, ze hebben de bestelling proberen te ververspoedigen.

snel en vriendelijk

Mijn bestelling werd sneller dan verwacht verzonden, en mijn contact met de medewerkers was steeds erg fijn.

Snelle en prettige afhandeling

Kreeg mijn pakketje de volgende dag al binnen, terwijl ik eind van de middag had besteld. Verpakking was ook keurig.

Snelle levering en goed meegedacht dat het pakket door de brievenbus past

Snelle nette duidelijke service

Duidelijke service en snelle levering. Helemaal tevreden.

Uitstekende en snelle opvolging!

Het bestelproces, de opvolging en de verstrekte informatie zijn helemaal in orde. Prima verpakt, zo dat je na het openen van het verpakkingsmateriaal ook echt kunt genieten van het aangeschafte product.

Snelle levering, makkelijk en praktisch product

Wilde een kapotte vaas met Kinstugi repareren. Het raparatie setje werd zeer snel geleverd en was ook makkelijk gelijk in te zetten. Zal het zeker ook eens iemand cadeau doen.

Best Deal

Beste online prijs en nette en snelle verzending.

Warm welkom, service en kwaliteit.

Een prachtige set glazen gekocht. Op de site was goed aangegeven dat deze nog niet op voorraad was. Ik kreeg een persoonlijke mail, om te voorkomen dat ik mijn bestelling voor de kerst zou verwachten en dan met lege handen zou staan. Dat is meedenken! De glazen zijn voor mezelf dus ik had geduld. Ik werd goed en op een fijne manier op de hoogte gehouden. Zoals ik in de winkel geholpen wil zijn. De set is nu aangekomen, nog mooier dan op een plaatje. Ik ga binnenkort in de winkel kijken. Groet Sylvie

Erg tevreden van de snelle service

Mooie selectie designwaren, snel verzonden en met karton verpakt ipv plastic!

Niets op te merken

Snel na bestellen een update ontvangen per mail, snelle levering zoals afgesproken, uitzonderlijk goed verpakt.

Zeer goede service

Zeer vriendelijk en bereidwillig te woord gestaan bij vraag over ontbreken van een item bestelling. Prima opgelost. Top.

Snelle, goede service

Het bestellen ging soepel, de communicatie was snel en duidelijk. Leuk ingepakt, precies zoals voorgesteld.

heel goed.

niets op aan te merken!!

Klantvriendelijk

Snelle en goede levering

Mooie online collectie!

Prima service, mooi product, op tijd geleverd.

Prima service, mooi product, op tijd geleverd.

Perfect!

Goede communicatie en snelle levering!

Ik twijfelde tussen verschillende kleuren en bestelde meerdere kleuren om thuis de beste er uit te willen halen. Ik werd gebeld om te vragen of ik soms twijfelde en of hulp kon gebruiken. Ja dus! Het advies heb ik opgevolgd met als gevolg een perfecte keuze!

Zeer goede ervaring

Simpeler, begrijpelijke website, mooie artikelen. goede kwaliteit/kosten, prima verpakt en snel verzonden. Zou zeker weer bestellen bij deze leverancier.

Als je het in je vingers hebt, is het leuk om mee bezig te zijn.

Leuke uitvinding, die ook nog eens verrassend uitpakt.

Adequate reactie , vlotte behandeling.

Snelle reactie op een fout in de bestelling, snelle service!

Zie onder.

Voldoet aan verwachting. Snel alle levering.

Goede ervaring

Prima eerste ervaring en een snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar.

1e Sweelinckstraat 56

1073CM Amsterdam