Pluspunten

Super service. Bij telefonisch contact is er direct navraag over het te bestellen artikel gedaan en het artikel is meteen gereserveerd voor mij. Na de betaling is er een mail van het bedrijf gekomen dat alles in orde was en het dezelfde dag nog verstuurd zou worden.

Track en trace laat 24 uur langer op zich wachten zonder bericht. Kan je dan net zo goed opheffen

Pluspunten

Ze doen wat ze zeggen, leveren correct en snel uit.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Meilleur prix sur le web, frais de port raisonnables, livraison rapide, que du positif +++++++

Suggestions

Je vous souhaite une meilleure visibilité sur le Web

Pluspunten

Lof voor jullie service en klantvriendelijkheid! Bij de bezorging bleek het product beschadigd en jullie hebben vervolgens binnen 5 minuten gereageerd op mijn mail met een telefoontje en ook meteen oplossingen aangedragen. Persoonlijk contact op afstand ;-) en ook samen met een gedachte zo weinig mogelijk te verspillen. Topbedrijf!!

Pluspunten

Snel en gemakkeljjk

Pluspunten

Snel en zorgvuldig

Pluspunten

Snelle bezorging. Artikel zoals omschreven.

Pluspunten

Snel en goed geleverd

Pluspunten

Goed en vriendelijk klanten contact. Er word bij vertragen al direct per mail contact met je opgenomen. Dit als zeer positief ervaren.

Pluspunten

Mooie, unieke, kunstzinnige items.

Pluspunten

Snelle levering goede communicatie bestelde product zoals beschreven

Pluspunten

snelle levering!

Pluspunten

Vlotte en correcte levering. Product zelf heb ik nog niet getest.

Pluspunten

Communicatie over snelle levering, professioneel verpakt, unieke aankoop. Zeer tevreden!

Voor ons n.v.t.

Pluspunten

Persoonlijke benadering. Fijn webshop en winkel om wat van te kopen. Houd je persoonlijk op de hoogte van uw aankopen die vertraagd zijn. Vriendelijk en klantvriendelijk personeel. Denkt mee met het aanschaffen van een artikel. Absoluut een aanrader om op de website en de winkel je aankopen te doen.

Pluspunten

website snelheid duidelijkheid

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Leuke producten.

Helaas is het bakje met pittige kimchi kruidenmix niet helemaal goed overgekomen. Bij het openmaken een klein deel deel van deze mix over de vloer en los in de doos. Er zit nog wel genoeg in het bakje verder hoor :)

Pluspunten

Ze hebben echt alles eraan gedaan opdat ik mijn bestelling zou ontvangen, elke dag een mail gestuurd om het te kunnen opvolgen, maar ik denk dat het eerder aan de post was te wijten dat deze bestelling wat vertraging heeft opgelopen! Toch een hele dikke pluim voor de feedback !

Heb 1 week na bestelling mijn product nog niet ontvangen, wel positieve mail dat ze het opvolgen

Pluspunten

Duidelijke website, meedenken met klant (lage kosten verzenden door er een brievenbus pakket van te maken) Bestelling heel snel opgepakt en verstuurd.

Pluspunten

Makkelijk bestellen ,uitgebreid assortiment

1e Sweelinckstraat 56

1073CM Amsterdam