Vlotte levering

Makkelijk te bestellen en vlot geleverd.

altijd op tijd en snel bezorgd

altijd op tijd en snel bezorgd

Prachtig product: de mooiste stekkerdoos ooit gezien en goede service

Ik had de stekkerdoos (is eigenlijk een heel verkeerde omschrijving voor een fantastisch mooi product) al ergens gezien, maar besloot toch Mud in May een kans te geven, vooral omdat zij het product op voorraad hadden en ik bij de andere leverancier 3 tot 4 weken moest wachten. Ben ik blij dat ik dat gedaan heb: een uurtje na de bestelling was het product al onderweg: goed verpakt werd het de volgende dag afgeleverd. Helemaal geweldig. Ik heb me voorgenomen straks na mijn verhuizing eens wat dieper in de site te duiken om te kijken wat voor moois er nog meer te koop is.

Prettige communicatie, product naar wens en prima levering!

Snelle omwisseling van ander gevraagde maat van de tas. Geen enkel probleem en weer netjes ontvangen. Klantvriendelijk!

Uitstekende communicatie en levering

Uitstekende communicatie na online-bestelling van 6 pastaborden die niet allemaal tegelijkertijd uit voorraad geleverd konden worden. Veel sneller dan verwacht alle borden zorgvuldig ingepakt ontvangen!

Geweldig!

Makkelijk te bestellen veel variatie, snelle levering en goed verpakt. Door middel van mail goed op te hoogte gehouden waar het pakket zich bevond.

Snel, goed verzorgd

Zie hierboven

Jullie zijn correct Vlotte service En als je een vraag stelt krijg je op een korte tijd een antwoord Voor mij Heel te vrede Gr Frank Tommelein

Snelle levering. Prima!

Snelle levering. Prima!

Scherpe prijs en feilloos snel geleverd

Erg professioneel

Mooie spullen met heldere en snelle levering

Mooie design producten die via de website helder en duideliijk worden weergegeven. Het bestellen gaat zeer eenvoudig en is helder in het proces. Levering en communicatie helder en snel.

perfecte service

Ik was natuurlijk heel erg blij met het boekje dat ik besteld heb. Maar los daarvan was de service perfect zoals ik het graag heb: vriendelijk, duidelijk en snel. Met de nadruk op vriendelijk en duidelijk :)

Bestelling netjes verpakt en snel geleverd. Blij met de tas!

Keurig verzorgd en snel

Bestelling en levering prima in orde. Belooft een goed product wat ik nog moet uitproberen.

Net effe wat mooier

Goede producten, prachtig verpakt en als beloofd verzonden.

Gemak

Mooi product en perfecte levering

Het beeld is prachtig, mooie vormgeving en afwerking. Komt daarbij de perfecte en zeer vlotte levering. FT

Fast and great price!

Great range and fast service

Snel en correct

Snelle en correcte verzending, netjes ingepakt

Eenvoudig en snel

Eenvoudig te bestellen Snel geleverd

Spot on prachtige selectie hedendaags design

Perfect verpakt en snel verzonden items van Home Studyo en OBJEKTE UNSERER TAGE (OUT). Zo onwijs blij mee, dank!

Found you had a hard to find book on the shelf.

Found you had a hard to find book on the shelf. Ordered and received next day. Thank you.

Bestelling kwam rap en goedverpakt aan!

Snelle levering, mooi product

Ik heb een Kintsugi bord besteld bij Mud in May. De levering verliep vlot en alles was heel goed verpakt, zodat het onbeschadigd overkwam. Erg tevreden.

Supermooi product en heel prettig contact!

Telefonisch geïnformeerd naar producten. Bijzonder prettige communicatie. Vervolgens bestelling gedaan. Op mijn verzoek mooi ingepakt! Snelle levering ook. Ben erg enthousiast en tevreden. Ga de winkel zeker een keer bezoeken, als ik in de buurt ben!

1e Sweelinckstraat 56

1073CM Amsterdam