Goed en op tijd geïnformeerd over het product en verzending. Zorgvuldig verpakt.

Fijn contact

De vaas werd zoals beloofd geleverd binnen de afgesproken 5 weken. De vaas was erg goed verpakt en is prachtig

Topservice!

Er was iets mis gelopen met mijn levering omdat het geselecteerde postpunt met vakantie was. Na één telefoontje is dat onmiddellijk rechtgezet en amper één dag later had ik mijn bestelling.

Alles prima geregeld

Website en bezorging bij afhaalpunt waren in orde.

Snelle service en leuk kado

Het bestelde cyanotype kitje werd snel geleverd en de ontvanger van het kado was er erg blij mee.

BETROUWBAAR

Ik moest wachten op één van de artikels, maar er was een menselijke communicatie wat in deze tijden zeer belangrijk is.

Op tijd, milieuvriendelijk verpakt, geleverd wat werd gevraagd

Heldere website, ruime keus. Milieuvriendelijk verpakt. Op tijd geleverd

Snelle service en prachtige oorbellen

Gewoon top!

Dingen bestellen die bij je passen en dan ook nog bij een bedrijf die persoonlijk contact zoeken en willen, dat maakt de ervaring super!!

Super goede communicatie!

Fijne vriendelijke communicatie.

Mooie website, makkelijk bestellen, vlot in huis. Mooi ingepakt.

Blij met mijn tas, snelle service

Prettige website, mooie producten, snelle service.

Heb mijn product nog niet ontvangen

Beste :) ik heb mijn super mooie 24/7 tas waar ik al een tijdje op wacht omdat ik hem graag wil gebruiken nog niet mogen ontvangen jammer genoeg. Ik hoor graag van u Mvg Bram van Halteren

Snelle levering en correct afgehandeld

Het bestellen op Mud in May ging vlot en het werd de volgende dag al geleverd (in België). Heel tevreden

Prima verzorgd

Snel verzonden

Prachtig verpakt en snel verzonden!

Doet wat het moet doen

Color combination

Het Japanse kleurenpalet aangeschaft. Jullie hebben het mooi ingepakt en netjes verzonden. Ga zo door!

Goede communicatie, Snelle verzending Een aanrader

Heldere, persoonlijke communicatie.

Een lamp en een tafel gekocht.

Snelle en goede levering

Servies was goed beschermd ingepakt en snel toegestuurd!

Snelle levering van een mooi product

Het reparatiesetje voor mijn travellerlogboek is perfect. Ik kan verder waar ik gebleven ben en alles zit weer mooi op z’n plek.

Super producten.

Het bestellen gaat gemakkelijk en jullie hebben een uitgebreide keuze in producten met een heel mooi design. Blijf dit zo ontwikkelen.

Prachtig boekje, snel geleverd!

Positief!

1e Sweelinckstraat 56