Moeizame communicatie, sokken prima
Ik heb op 17-09-2026 een bestelling van merino voetjes (heren) maat 43-45 geplaatst. In het menu werd niet aangegeven of de sokken wel/niet op voorraad waren. De orderbevestiging per mail meldde: Bezorgmethode PostNL Pakket - 18-09-2026 | - Op 23-09 had ik nog steeds geen sokken of mails ontvangen en heb ik geprobeerd telefonisch iemand te spreken. Je krijgt dan een bandje dat iedereen in gesprek is en later krijg je de mogelijkheid om een voicemail in te spreken. Doe je dat niet, dan wordt de verbinding verbroken. Dus voor een tweede keer gebeld en een voicemail ingesproken en gevraagd naar de status van mijn order. De volgende dag had ik nog niets gehoord en ook geen mail ontvangen. Dus maar weer gebeld. De eerste keer, weer het bandje. Niets ingesproken. Iets later weer gebeld, er werd warempel opgenomen. De mevr. aan de lijn kon gelijk melden dat de sokken die dag binnen zouden komen en verzonden zouden worden. Fijn! Op 28-09 in de avond kreeg ik een mailtje dat mijn bestelling was verzonden. Op 29-09 zijn de sokken bij ons bezorgd! 11 dagen na bestelling!! Dat kan, het hoeft niet altijd ‘vandaag besteld, morgen in huis’ te zijn. Maar COMMUNICEER!!! Zeker als je op je website vermeld; ‘Wel zorgen we ervoor dat je pakketje binnen 1 tot 2 werkdagen wordt verzonden.’ De sokken zijn prima! Maar met de vele online aanbieders ga ik die de volgende keer denk ik wel ergens anders bestellen!
Beveelt niet aan
2 October 2026