Laden reviews...
823 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen melden klanten een betrouwbare kwaliteit en snelle levering. Het assortiment, vooral sokken en panty's, wordt goed gewaardeerd en de beschrijvingen kloppen. Enkele opmerkingen over voorraad en retourkosten komen voor, maar de meeste reacties zijn positief over de service en waar voor je geld. De algehele ervaring is aangenaam en betrouwbaar.
De kouzen zitten goed enzitten ook goed Alleen zijn ze gou stuk van voor
27 June 2026
Stefanie
Schagen
Gekregen wat we verwachten en de fout perfect opgelost.
26 June 2026
Anthon
Oud-Alblas
Er was hele ruime keuze dus het uitzoeken duurde wat langer. Alles wat er besteld is werd snel bezorg, de kwaliteit is goed.
25 June 2026
Lola
Vleuten
Waarom moet het 7 dagen duren? Ik zal niet gauw weer bestellen bij sokken-online
25 June 2026
Rob
Den Haag
gewoon goed
22 June 2026
arnold
amersfoort
Ich hatte 2 Paar Socken bestellt und bezahlt. Geliefert wurde mir nur 1 Paar.
20 June 2026
Wolfgang
Duisburg
Sehr geehrte/r Wolfgang,
vielen Dank für Ihre Bewertung.
Wir möchten jedoch klarstellen, dass Sie 1 Paar bestellt und bezahlt haben. Genau dieses 1 Paar wurde Ihnen auch geliefert. Es liegt daher kein Fehler unsererseits vor.
Wir bedauern, dass Sie uns aufgrund eines Missverständnisses bzw. einer falschen Annahme mit 1 Stern bewertet haben. Eine solche Bewertung ist aus unserer Sicht nicht gerechtfertigt, da die Bestellung korrekt ausgeführt wurde.
Sollten Sie dennoch Fragen zu Ihrer Bestellung haben, können Sie uns selbstverständlich kontaktieren. Wir helfen Ihnen gerne weiter.
Mit freundlichen Grüßen
Team Socken-online.de
Zelfs de XXXL waren niet groter dan de gewone leggings XL die ik normaal elders koop.
16 June 2026
Janny
Hilversum
Beste Janny,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat de leggings niet aan uw verwachting voldoen qua maatvoering.
Er kan inderdaad maatverschil zitten tussen verschillende merken en modellen. Bij het merk Sarlini is bekend dat de leggings wat kleiner kunnen uitvallen dan bij andere merken. Dat neemt natuurlijk niet weg dat wij graag met u meekijken naar een passende oplossing.
Wij hebben u inmiddels proberen te bereiken, maar helaas nog geen reactie van u mogen ontvangen. U kunt altijd contact met ons opnemen, zodat wij samen kunnen kijken hoe we dit netjes voor u kunnen oplossen.
Team Sokken-online
Blij alles passen en snel verzonden
15 June 2026
Pernille
Amsterdam
Heerlijke werksokken zitten perfect ook na wassen bijven ze goed
13 June 2026
Janotto
Hoogeveen
Ik ben heel tevreden over Sokken-online. De door mij bestelde katoenen kniekousen werden op tijd geleverd. Ik ben heel blij met deze kousen, ze zijn een weldaad voor mijn neuropatische voeten.
13 June 2026
Geke
Nijkerk
Op tijd geleverd, goed ingepakt, goed product.
12 June 2026
Mieke
Lochem
Precies de capri legging die ik zocht ! Supersnel geleverd in perfect doosje, stevig maar lekker dun.
11 June 2026
Ineke
Leiden
De kousen zijn prima, het pakketjes is goed bezorgd. Alles goed!
11 June 2026
Zuster Marie-Anne
Maastricht
leider keine Rechnung erhalten, Ware soweit in Ordnung
10 June 2026
Rainer
Nussdorf
Goede pasvorm en fijne om te dragen. Geen klamme voeten meer.
Dennis
Hillegom
Goede kwaliteit-prijsverhouding van producten. Vriendelijke klantenservice en snel verzonden.
Simone
Rotterdam
20 mei bestelling geplaatst, 5 juni pas ontvangen. En 4 juni had ik het nodig...dus erg jammer.
Sarah
Groningen
Beste Sarah,
Wat ontzettend vervelend om te lezen dat u geen fijne ervaring heeft gehad. We begrijpen heel goed dat het frustrerend is als u langer op uw bestelling moet wachten dan verwacht.
De afgelopen weken zijn er helaas flinke vertragingen geweest bij meerdere koeriersdiensten. Dat willen we niet als excuus gebruiken, maar het heeft wel invloed gehad op een aantal leveringen. Neemt niet weg dat dit voor u gewoon vervelend is geweest.
Onze oprechte excuses hiervoor. We hopen dat we dit in de toekomst alsnog beter voor u mogen doen.
Team Sokken-Online
Goeie kwaliteit
6 June 2026
Anit
Hoogezand
de sokken voldoen helemaal aan mijn verwachting
5 June 2026
IM
Gelderland
Linda
Maarheeze
Ik heb goede ervaringen met sokken online. Ivm een complexe voet heb ik sokjes zonder hak nodig
Rita
Vriezenveen
Correct en snel bezorgd. Misschien volgende keer wat meer kleuren.
Wilfried
Kerkrade
Overzichtelijke site en snelle levering. Heel tevreden en ik onthoud dit
2 June 2026
Richard
Soest
Ik had het product nodig voor een bepaalde datum en op de website stond dat het binnen 2 werkdagen geleverd zou worden. Maar dat was niet zo. Het product zelf was OK, maar ik heb het terug moeten sturen omdat het te laat was. Dat kostte me €6,95 aan retourkosten.
29 May 2026
C.
Z.
Beset C.Z,
Wat vervelend om te lezen dat het product te laat is geleverd. U had het voor een bepaalde datum nodig en dan is het natuurlijk heel teleurstellend als het niet op tijd binnen is.
Fijn om te horen dat het product zelf wel goed was, maar we begrijpen dat u het hierdoor toch heeft moeten terugsturen.
Onze excuses voor het ongemak. We nemen uw reactie mee en gaan kijken hoe we dit beter kunnen doen.
Sokken-online
Molenstraat 24