Zijn weer heerlijke sokken.

Sokken zijn altijd goed hier. Heb al meerdere keren sokken besteld.

Een aanrader.

Overzichtelijke duidelijke website met een ruim assortiment. Wat ik als een nadeel heb ervaren is dat de voorraad status van de artikelen niet correct wordt weergegeven op de website waardoor ik artikelen heb besteld waar de levering beduidend langer was dan vermeld op de website. Kwaliteit van de artikelen; uitmuntend. Verpakking van artikelen; goed. Klantenservice is ontzettend vriendelijk! en reageren zeer snel op mails. Kortom voor mij is sokken-online een aanrader.

Prima levering

Wij zijn tevreden met de aankoop

Gewoon goed

Geweldig mooie panty's.

Goede ervaring.

Goede ervaring met dit bedrijf. Had een balletpanty besteld. Maat als verwacht, mooie kwaliteit. Blij mee.

Snel geleverd na bestellen

Snel bezorgd

Goede kwaliteit, redelijke prijs.

Snelle levering goede producten

Klant vriendelijk

Heel klantvriendelijk, en super snelle levering Fijne webshop, veel keuze

Snel n goed materiaal

Stapp Yellow thermosokken maat 47-50 besteld een fijne thermo sok met dempende werking door verstevigde hak en teen met 40% wol 35% acryl en25% polyamide Krimpt wel met wassen op 60 graden maar extra groot gekocht dus na wassen perfect maat 44 Goed materiaal. Kennis gemaakt via kleding pakket van werkgever maar met maximum bestel aantal dus toen maar privé via sokken online bij besteld.

Fijne sokken!

Super goede sokken en snelle levering

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden met mijn bestelling

fijne sokken

De sokken zijn fijn om mee te wandelen. Heerlijk zacht en zitten goed. mooie kwaliteit.

Snel

Snel bezorgd

heerlijke kniekousen

snel geleverd, sokken zijn van goede kwaliteit en zitten uitstekend

Snel bezorgd en goede kwaliteit

Mooie produkten en snelle verzending

Fjne kniekousen, die bijna nergens meer te krijgen zijn , en snelle verzending.

Aanbevelen? zeker

Gewoon prima zo als het hoort

Wat kleding besteld netjes verpakt en verstuurd

Fijne kousen

Heerlijke kousen en lekker lang, alleen het boord zit voor mij wat te strak. Heb stukje afgeknipt van boord , gaat nu beter.

Snelle levering, was mijn huisnummer vergeten werd ik netjes over gebeld! Kortom gewoon top!

Ze waren snel geleverd en panty’s hadden goede kleur zoals op site aangegeven en zijn van mooie kwaliteit

sokken ruim voldoende

Levertijd van 3 dagen en 4,95 bezorgkosten voor 1 paar sokken, geen voldoende!

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD