op tijd geleverd

op tijd geleverd en de panty gaan lang mee

Snel verzonden en artikel is zoals beschreven op de website.

Naar verwachting

Wij kregen de sokken en legging op tijd. Goede kwaliteit. Wij waren al langer op zoek naar deze producten. Zijn er blij mee

Fijn product op tijd geleverd.

Fijn product snel geleverd

Fijne sokken voor een goede prijs

De bamboe sokken kende ik al, nu ook de 10cel werksokken gekocht. Ben over beide erg tevreden.

Redelijke sokken

Materiaal van de sokken is goed. Echter zakken de sokken af wat mijn inziens niet zou mogen gebeuren bij dit type sok.

Maten niet gelijk

Maillot zwart past perfect Maillot marine blauw, dezelfde maat past niet

prima levering,prima product

alles ok!

Sokken van verkeerde maat naar goede maat snel door de dame gedaan

Goeie sokken

Prima en grote keus

Grote keus, bezorgkosten hoog kan gewoon door de brievenbus.

Goede ervaring

Dikke zijn van goede kwaliteit

Ik heb sokken besteld maat 36-42, zelf heb ik maat 37, sokken zijn te groot en zakken af. Ik heb ze daarna op 60 graden gewassen en in de droger gedaan in de hoop dat ze zouden krimpen, helaas, in mijn geval, zijn ze niet gekrompen.

Gute Qualität

Die Bestellung, Lieferung und Abrechnung hat ohne Probleme geklappt. Bei Strumpfhosen bestelle ich prinzipiell immer eine Größe höher. Und diese passt perfekt.

Prima!!

Fijne sokken van goede kwaliteit!

Prima sokken!

De levering duurde iets langer, maar toen ik mailde wat de status was van de bestelling, kreeg ik snel een bericht dat ze in afwachting waren van een nieuwe levering en dat de sokken zo snel mogelijk daarna opgestuurd zouden worden. De volgende dag had ik de sokken ontvangen. De sokken zijn van prima kwaliteit.

Slecht

Drie weken moeten wachten op een levering zonder enige communicatie vanuit jullie standpunt. Ik heb zelf 2x gemailt met de vraag wanneer de kousen geleverd werden.

Geweldige sokken , snelle levering

Geweldige sokken, snelle levering !

Snelle levering en prima kwaliteit

Snelle levering en prima kwaliteit

fijne merino wollen sokken! Blij mee. Dun ,maar warm

Fijne merino wollen sokken! Blij mee. Dun ,maar warm

Fijne sokken

Draag deze al jaren

Best

Klasse

Lieferung erfolgt wie angekündigt, Produkt entspricht Beschreibung, es gibt nichts zu beanstanden

Goede sokken, levering liet op zich wachten

Enkele reviews melden dat er niet passende sokken worden geleverd. Deze las ik pas nadat ik de bestelling al had geplaatst. De levering liet een poosje op zich wachten en daardoor was ik bang dat het met verschepen had te maken. Ik heb originele merksokken ontvangen die goed passen. En de kwaliteit lijkt ook goed. Ondanks levertijd zeer tevreden!

Fijne sokken

Fijne sokken die niet te dun zijn. De levering duurde wel lang voor een zaak die alleen online werkt.

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD