Sokken zien eruit zoals omschreven op de site. De huissokken zitten heerlijk. De wandelsokken nog niet gedragen dus daar kan ik nog niets over zeggen. Levering was snel en keurig verpakt. Waarom ik geen 10 heb gegeven komt omdat de huissokken van het merk Apollo zouden zijn, dat stond op de site. Apollo stond niet op het label van de huissokken die geleverd zijn. Verder zien de sokken er wel hetzelfde uit als op de site.

Heerlijke sokken

Zeer fijne sokken, ik ververs ze iedere dag.

Snelle levering en topkwaliteit

Mooie kleuren en goede kwaliteit. Ik bestel al mijn katoenen legging altijd hier en ook mijn sokken. Daar ben ik heel tevreden over.

Vlotte levering

Dit is de eerste keer dat ik bij sokken online besteld heb en ik ben tot nu toe dik tevreden. Vlotte levering, duidelijke correspondentie en goede prijs kwaliteit verhouding!

Goede prijs-kwaliteitverhouding. Op afgesproken tijd geleverd. Goed verpakt.

Mooie kwaliteit, super snelle levering, mooie prijs

Goed product en snel geleverd.

Het zijn tot nu toe de enige sneakersokken die echt doen wat er beloofd wordt: niet afzakken. En je hebt ze snel binnen. Prima

Snelle verzending, goede kwaliteit

Goede ervaring. Geleverde kwaliteit is goed, netjes verpakt en snelle verzending.

Picobello

Snelle leverling, alles netjes verpakt... top!

Prachtig

Mooie kousen en prijs ok

TOPP

Eerder hier besteld altijd fijne sokken!!!

Makkelijk en snel geleverd zonder problemen

Geen problemen gehad zowel bij bestellen als ontvangen

Prima sokken en prima levering

Fijne sokken

Klantvriendelijk

L

Snelle.correcte levering

De bestelde panties kwamen snel mijn kant op en de communicatie erover was helder. Prima.

Mooie kwaliteit en snelle levering

De maillot die ik bestelde is van mooie kwaliteit. De kleur kwam overeen met de foto op de website en de levering was binnen rwee dagen.

Snelle levering voor reële prijs

Snel geleverd voor een reële prijs. Ondergoed is prijzig zeker dit type ondergoed. Hopelijk houden ze deze lijn nog lang aan gezien ik hem niet veel meer kan vinden bij div leveranciers

Correct bedrijf.

Netjes. op tijd geleverd.

Besteld en geleverd volgens afspraak.

Oké

Super snel geleverd, uitstekende kwaliteit, prima prijs.

niks mis mee

Naar verwachting

Snelle levering, gied kwaliteit

Top producten, snelle levering en top service

De sokken gaan zonder problemen over mijn wonden,dus zonder pijn Heel prettig!!!

Kiyoh Bewertungen