Goed, maar het kan nog beter

Sokken in twee kleuren besteld, kreeg later een mail dat één kleur uitverkocht was en of ik een andere kleur zou willen. Gebeld met klantenservice, waar een vriendelijke vrouw mij ter woord stond en de bestelling snel werd veranderd en het teveel betaalde geld werd gelijk terug gestort. Zou wel fijner zijn dat als iets uitverkocht is dat het er gelijk bij staat. Voorkomt een hoop gedoe voor beiden. Sokken waren volgende dag binnen en waren wederom perfect.

Goede service, snel geregeld!

Prima kousen

Voor de 2de keer besteldkatoenen kousen voor ponder mijn steunkousen inverband met zalf smeren bevalt heel goed

Duideljke website, snelle levering, heerlijke en leuke sokken

Heb gevraagd voor te ruilen

Ze lezen niet wat ik in de retour heb geschreven. Ik had gevraagd voor te ruilen want die optie staat ook bij terroir maar storten nu geld terug op mijn rekening. Slechte zaak

Uitstekende service!

Snelle bezorging en voor de service een compliment!

Neigt naar ***

Op 1 oktober heb ik sokken besteld die volgens de site op voorraad waren maar deze heb ik helaas niet mogen ontvangen, mijn geld is ook weg. 15 oktober heb ik via de mail gevraagd waar mijn bestelling blijft en krijg daarop het antwoord dat er leveringsproblemen zijn. Op de website worden de sokken in die kleur en maat echter nog steeds, uit voorraad, te koop aangeboden. Per mail geeft het bedrijf aan dat de sokken in week 43/44 verwacht worden. We zijn nu eind week 45 en de sokken zijn nog steeds niet onderweg en een bericht vanuit sokken-online blijft ook uit. Mijn geld heb ik teruggevraagd maar hier komt ook geen reactie op. Mochten de sokken ooit wel nog binnenkomen past mijn baby ze niet eens meer.

heerlijk

mijn 10 de paar, vindt ze dus top top

leveringsinformatie online niet actueel en info reactief

op de site stond dat er voorraad was. na een week niks vernomen. sokken niet op voorraad bij navraag. moest ik dus zelf achter aan. uiteindelijk bestelling ontvangen.

Prima precies wat ik kan verwacht

Vriendelijke behulpzame klantenservice

Heel goed en snel per mail geholpen door de klantenservice. Aan te bevelen.

klantgericht, vriendelijk, efficient

Fijne kwaliteitsproducten. Goede service. Snelle levering

Top snelle levering

Alleen jammer dat ze niet zo warm zijn dan gezegd wordt maar zitten wel heerlijk.

Degelijke sokken voor een acceptabele prijs

Degelijke sokken voor een acceptabele prijs

Prima sokken

Alles Prima! Snelle verzending, zorgvuldige verpakking.

Goed product en goede bezorgservice

Fijne kousen

Mooi product

Mooie kleur bruine panty. Jammer geen matte versie maar glans is ook wel oke

Snel en goed bezorgd

Ze zitten erg lekker.

Guter Socken, Stopper sitzen nicht gut

Toller Socken mit guter Passform. Leider sitzen die Stopper bei großen Füßen nicht passend unter den Fuß. Würde den Socken gerne ohne Stopper bestellen, wenn es ihn dann geben würde.

Hele goeie service

Als er iets niet is dan bellen ze je en overleggen wat je wilt heel netjes

Snelle levering prima kwaliteit.

Snelle levering prima kwaliteit.

Volgens afspraak geleverd en voldoen aan de verwachtingen

De kousen houden de been en voet warmte goed vast en dat was het doel van onze aankoop..

Pasvorm is voor mij perfect

Molenstraat 24

5751 LD Deurne