Duidelijke communicatie

Service uitstekend

Prima sokken. Wel lang. Boord 1 keer omgeslagen. Zeer elastisch . bevalt heel goed

Mooie kwaliteit en snelle bezorging!

De legging past precies. Neem een de maat die aangeraden wordt Mooie kleuren en goede kwaliteit!

Nerjes geleverd

Precies zoals besteld.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Super Qualität

Super Qualität und super Service

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Tevreden

Alles verliep oké. Wat kun je dan nog meer zeggen?

Geen aanmerkingen

sokken zonder elastiek

Geweldige ervaring katoenen herensokken zonder elastiek in de boord geen zere benen meer of knellende boorden door de elastiek. Een ware verademing hoe fijn deze sokken zitten en lopen. sokken-online nl Bedankt, ook voor de goede en snelle levering.

Voortreffelijk

Gebeld voor info, meteen goed en vriendelijk geholpen met mijn vragen. Daardoor gemakkelijk kunnen bestellen en snelle levering. Dank je wel

Uitstekend!

Mooie sokken en snelle levering. Zal zeker vaker hier sokken voor mijzelf en mijn man bestellen!

Te groot

De sokken zijn echt voor hele brede voeten ik heb smalle voeten ze glijden zo van me voeten af hellaas want ik heb een grote bundel gekocht!

Gewoon goed

Netjes duidelijk en optijd

alles precies naar wens.

Snel, netjes verstuurd. Artikel, panty, helemaal goed !

Klantvriendelijk

Goede service, verkeerd artikel geleverd, snelle reactie en binnen 2 dagen het juiste artikel kosteloos ontvangen.

Goed product, goede prijs, snelle levering

Goed product, goede prijs, snelle levering.

Voor de 2e x sokken besteld. Ze blijven goed in de was, en zacht aan de voeten. Site is duidelijk en bezorging is snel en goed.

De beste kniekousen ooit.

De bamboe kniekousen zijn lang genoeg zodat de goed zittende maar niet strakke boord op zijn plek blijft. De pasvorm is perfect en ze zijn zacht en warm.

Zoals altijd uitstekend.

Vlotte levering

Vlotte levering, mooi product.

Very comfortable!!

Very comfortable and soft.

Mooie spullen, snelle service

zie boven