Snel en efficiënt!

Snel en efficiënt!

Mooie panty's ontvangen, niet te duur en kon ik snel afhalen bij een DHL pakketpunt.

Goeie ervaring

Warme avondsokken, zitten goe

Prima sokken en toch nog snel in deze drukte geweldig

Niet goedkoop, maar hebben de sokken die ik zocht

Ik draag al jaren wollen sokken van Angro, alleen Sokken-online verkoopt alle (12!) kleuren in alle maten, dus ook medium jeans. Meteen 10 paar besteld voor €8 per paar, €2 meer dan de laagste internet prijs voor deze sok. Sokken-online doet iets met sparen voor korting, niet echt meer van deze tijd. Een "boter bij de vis" staffelkorting (1 paar - 3 paar - 10 paar) zou voor mij lijkt mij beter werken, naast de gratis verzending boven €45. Sokken op zondag besteld, verzending vond woensdagmiddag plaats. Net iets trager dan ik gewend ben, maar dat zal aan de Kerst hebben gelegen.

Ich kann nur sagen die Socken passen super .Und eine hervorragende Qualität.

Schnelle Lieferung, bin sehr zufrieden mit den Socken .Sehr gute Qualität. Würde sie immer wieder kaufen . Lg

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top bedrijf

Snelle reactie op vraag en goed advies gegeven.

2x wat besteld en 2x snel geleverd ondanks de drukte van de feestdagen.

Perfect.

Snel en probleemloos geleverd.

Er was iets van verwarring over mijn account. Daar werd heel snel en goed op gereageerd. Prima service.

Prettig zaken doen.

Gewoon geen problemen, snel en geleverd zoals besteld.

goede levering

Netjes en snelle levering .alles was keurig verpakt. Sokken worden uitgeprobeerd ,maar zien er goed uit en voelen ook goed aan. Gaan er dus vanuit dat ze ook goed blijven.

Goede service en quality product

Makkelijk site

Betrouwbare shop, ruime assortiment.

Je wordt duidelijk geïnformeerd over je zending. Binnen een aantal dagen geleverd.

Super snel

Voor iedere beurs

Warme dikke sokken/ snelle levering

Mooie dikke warme sokken van goede kwaliteit voor een mooie prijs

Niet meegaand in een niet ontvangen bestelling

Niets ontvangen en geen oplossing mogen ontvangen

Zálig warme sokken!

Gekocht als kerstpakje. In alle kleuren … iedereen content dus.

Dikke prima!

Vlotte levering in drukke periode van een mooi product.

prima kwaliteit en service

goede site

voor sokken van kwaliteit

super service

gewoon goeie kousen

Zeer goede website

Duidelijke omschrijving van de artikelen en schappelijke prijzen. Makkelijk besteld en voor je het weet in huis.

Bestelling kwam snel, helaas niet compleet. Één e-mail, meteen een antwoord en resterende artikelen spoedig verzonden. Goede service

Mooie sokken

Voor een redelijke prijs mooie en lekker zittende sokken.

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD