Prima, snel, goede levering.

Duidelijke site, goede keuze filter, heldere communicatie.

Tolle Ware, super Service

Die Socken sind toll, sehr gute Qualität, sehr warm. Versand und Abwicklung eins A.

Hele fijn communicatie en snelle afhandeling.

Mijn geld nog niet terug na retour.

Mijn geld nog niet terug na retour.

makkelijk en keus.

Eerste keer , en tevreden

Vreselijk

Heb mijn bestelling helemaal niet gehad is blijkbaar weet ik niet waar geleverd

Passende panty's

Eindelijk panty's gevonden waarvan het broekje past en comfortabel draagt

Prima ervaring met sokken-online!

Jullie leveren echt wat jullie verkopen geen gezeur geen achterdeuren Gewoon heel goed en correct Super doe zo voort

Goede producten goed geprijsd en snel geleverd!

Topservice

Alles inorde, snelle levering, dik oké!

Uitstekende verzorging en bezorging.

De door mij bestelde artikelen zijn keurig en beschermd verpakt. Snelle levering ook in drukke Feestdagen. Top!

Topsokken

En snel geleverd

Geweldig!

Fijne website en goede service!

Kniekousen passen prima. Knellen niet en zakken niet af. Eindelijk kousen die lekker zitten.

Snelle levering en top kwaliteit

prima kwaliteit

mooie duidelijke internetpagina. iedere keer perfecte levering: netjes op tijd!

prachtige maillots

De grijze kinder maillots zijn van goede kwaliteit en werden snel verstuurd.

Prima sokken , netjes verstuurd

Vanwege drukte rondom de feestdagen iets langer met eten wachten, maar netjes verpakt en prima sokken.

Prima sokken

Heerlijke warme sokken

Snelle service. Top

Niks op aan te merken hoor. Goede kwaliteit panty’s. Weet alleen niet of ze passen, heb nu 2 maten groter besteld op aanraden.

Fout gegaan bij bestelling.

Op de site was iets voorradig maar bleek niet zo te zijn. Netjes door deze firma opgebeld en het probleem uitgelegd en verteld welke alternatieven er waren. En als extra nog een paar sokken ontvangen voor het ongemak. Zo kan het dus ook als er iets mis gaat !

Erg tevreden!

Ik had deze sokken al eens van mijn partner gekregen. De wollen sokken met anti slip zijn heerlijk om te dragen, met of zonder sokken. Ik draag ze het hele jaar door. Ook leuk om cadeau te doen. Complimenten voor de service, snelle verzending en klantvriendelijkheid!! Wij zijn fan!

Socken haben Löcher

Die Lieferung war sehr schnell, leider haben die Socken Löcher. Kann ich nicht empfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Super service !

Zeer klantgericht en behulpzaam !

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD