Eerste indruk nette sokken, voelen lekker aan, bestelling en levering verliepen soepel

Wel jammer dat ik binnen 1 minuut 3 keer een verzoek kreeg om een review in te vullen, kennelijk willen ze die wel heel graag hebben

Snel en Compleet

Snel en compleet.

Goede sokken en niet duur

Prima product, wordt opnieuw besteld. Punctueel in de verzorging van de bestelling.

Klantenservice reageert snel

Ik was niet tevreden met de sokken en de klantservice heeft snel een oplossing voorgesteld.

Goede service en uitstekende kwaliteit voor een lage prijs! Dankjewel!

Uitstekende kwaliteit voor een lage prijs! Vlotte, klantvriendelijke service!

Fijne sokken van goede kwaliteit!

Prettige website, veel keuze en mooie prijs/kwaliteit verhouding.

Fijne stof en maat klopt perfect!

Altijd Fijn!

Goede producten, snelle verzending, prijs & kwaliteit dik in orde!

Geweldig!!

Lekkere warme wollen sokken, daar word je als marktkoopman blij van!

Uitstekend!

Snelle service, Dankuwel!!

Ik weet wat ik koop. Heb deze al vaker gehad. En als iets je goed bevalt moet je er niet van afwijken.

Positief

Goede service en kwaliteit

Prima produkt

Mooie sokken en snel geleverd. Zeer tevreden

Uitstekend.

Eerst even n twijfel over waar mijn bestelling bleef maar ook dat meteen met n mail retour ontvangen dat n deel van de levering bij hún vertraging had opgelopen. Daarna alles prima verlopen en de sokken zijn zoals altijd vanouds!!! Ze lopen heeeerlijk tot de volgende keer

Snel en goed

Fijne thermokniekousen besteld. Past perfect en snel geleverd.

Fijne webwinkel

De Marino -Vip sokken met dikkere zool heb ik al eerder besteld. Ze zijn heel lekker warme blijven lang goed.

Snel geleverd.

Erg blij met mijn sokken. Ik wil er nog meer. Had eerst maat 39-42 maar dan zakten de sokken in mijn schoenen. Nu heb ik maat 35-38 die zitten mij lekkerder.

Snelle simpele levering Niks verder op aan te merken De sokken zelf zakken een beetje af maar alleen zonder schoen

Gewoon goed

Mijn 1e bestelling, goede kwaliteit sokken

Prima kwaliteit en snelle levering.

Super sokken en webshop

Uitstekende sokken die zeer snel zijn verzonden en goed waren verpakt.

Heel goed product.

Halfhoge kousen passen prima en zitten lekker.

Aantal op de site klopt niet

Ik had een bestelling gedaan en pas 3 dagen later werd ik gebeld dat een bepaalde maat niet op voorraad was.

Snelle levering en fijne sokken

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD