zo als altijd super goede service

Als je vragen hebt worden die snel beantwoord en je bestelling word ook gauw geleverd.

zo als altijd super goede service

Goede kwaliteit sokken, snel geleverd

Kwaliteit van de sokken is goed. Levering was een paar dagen. Echter de koerier was ik niet tevreden over. Het pakket was bij de voordeur gedumpd, ik was toevallig thuis, maar dhl doet dat tegenwoordig meestal. Snel even aanbellen en wegwezen, zonder te wachten of iemand thuis is.

Snelle afhandeling en oplossing van afleveradres fout.

Goede service er was een fout gezien in het afleveradres en dit is na mail wisseling direct opgepakt en verwerkt. Profi afhandeling.

Snelle afhandeling en oplossing van afleveradres fout.

Vlot bezorgd en fijne kwaliteit panty's. Kleur ook zoals gedacht.

Vlot bezorgd en fijne kwaliteit panty's. Kleur ook zoals gedacht.

Alles prima geregeld en volgens afspraak.

Goede bedsokken. Zijn al volop in gebruik.

Pakket is nooit geeverd

Prima site, Prima follow-up, maar de bestelling is nooit geleverd. Toen ik dit vervolgens meldde bij de klanten service kwam ik in een discussie via mail terecht, die ineens stopte zonder een bevredigend antwoord. Linksom-rechtsom, DHL heeft het brievenbuspakketje ergens in een brievenbus gestopt en mijn buren werken niet mee met het teruggeven van het pakket. Heel vervelend. DHL heeft gier in de straat (in elk geval) twee chauffeurs rijden. Eén is een topper en de ander brengt ook pakketjes naar compleet andere straten op de wél genoemde huisnummers... We zoeken ons soms een ongeluk. Jammer dat Sokken-online en ik hiervan het slachtoffer zijn. Maar om vervolgens niet met een oplossing te komen is gewoon jammer. U bent nou eenmaal leveringsplichtig. Los het op met DHL en stuur mij alsnog mijn sokken.

Pakket is nooit geeverd

Warm

Warm en ze zitten goed. De bruine vind ik de kleur wat minder mooi. Maar wel tevreden

Warm

Verkeerde maat geleverd

Mijn bestelling werd geleverd en bevatte een veel te kleine maat sokken. Over retour/ruilbeleid wordt nergens iets verteld ook niet bij de bestelling. Per mail contact opgenomen en na een paar dagen kreeg ik reactie met excuses en dat het opgelost zou worden, echter werd er in deze mail geen oplossing geboden of uitleg over het retour sturen gegeven. Vervolgens niets meer gehoord van deze firma. Ik blijf achter met een niet passend product wat ik ook niet heb besteld.

Zitten heel goed

Zitten heel goed

super

Zeer tevreden van de sokken warm en met de antislip.TOP

Afgeleverd zoals besteld

Alles zoals ze op de site aangeven, de bestelde items op het gegeven tijdstip. Niets op aan te merken! Prima dus

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD