Gewoon goed

Gewoon goed snel geleverd

Goede en snelle service

top

Vallen iets klein, maar super lekker warm

Heerlijke warme sokken. Wel maatje groter nemen omdat ze ietsje klein uitvallen.

Goede en ruime keuze

Prima klantenservice en verzending

Keurig en volgens afspraak geleverd

Mooie sokken voor een nette prijs

Fijn zittende sokken en snel geleverd.

Mooie nylons

Zien er mooi uit had helaas nog te kleine maat besteld maar laat ze liggen tot ik nog meer ben afgevallen

Snel en correct

Alles ging super , dat zijn de Falke sokken ook

Juiste levering, zeer fijne stof, absoluut geen knellende boord

Juiste en vrij snelle levering. De sokken van bamboe materiaal voelen fijn en zacht aan Een correcte maat En een absoluut niet knellend boord, de enigste die ik tot nu toe gevonden heb

TOF

Prima warme antislip sokken

Heel goed.

Prachtige kleuren, goedgemaakt en mooi stevig materiaal.

Geheel naar verwachting en wens.

Makkelijk te bestellen, vlotte levering, product zoals verwacht.

Ruim assortiment, vlotte service.

Anti slip sokjes gekocht voor mijn kleine buurmeisje, leuk en ruim assortiment.

Mooie maillots

Vallen wel ietsje ietsje kleiner. Als je kind exact in de huidige maat zit zou ik de volgende keer een maatje groter bestellen. Nu zit de maillot toch iets te strak...

Fleecepanty snel kapot. Reactie klantenservice: ongegronde klacht om bijzondere redenen

Meerdere aankopen gedaan bij deze webshop, maar deze aankoop was zeer teleurstellend. Ik kocht een fleecepanty. Al na 2 keer kort dragen, niet intensief gebruik was de panty enorm pillig. Contact opgenomen met de klantenservice, maar omdat er niet meer klachten van dergelijke aard zijn en aangezien zijn dochters en de hele afdeling (letterlijke bewoording) wel de panty naar tevredenheid dragen is mijn klacht ongegrond. Ik vind deze reactie bijzonder: bijzonder onvriendelijk en bijzonder onprofessioneel.

Supermooie fijne panty

De panty zag er heel klein uit en ik was even bezorgd dat hij niet zou passen, maar hij zit uitstekend, de kleur is erg mooi en de band knelt niet. Ik ben héél tevreden en ga nog met kleuren bestellen, want in geen enkele winkel kun je nog gekleurde panties kopen, helaas. Fijn dat ik jullie gevonden heb!!

Geweldig top

Top en goede levering Snel

Goed bedrijf

Besteld en snel geleverd top.

snelle levering en goede kwaliteit sokken

sokken kwamen snel na bestellen on-line en kwaliteit is heel goed.

Ganz ganz schrecklich!

Die Retoure müsst ihr selbst bezahlen und das ist bei einem Päckchen in die Niederlande 17€. In meinem Fall war die Adresse auch noch falsch im Internet hinterlegt, sodass ich für die retournierte Ware weitere 10€ bezahlen durfte!! 27€ for NOTHING. FINGER WEG!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snelle levering en super goed materiaal

Heb hier twee thermo leggings gekocht en voor die prijs vind ik ze echt boven verwachting! Super dik en zacht en zitten heerlijk en waren ook nog eens snel in huis. Zou hier zeker nog eens wat kopen.

Geweldige service

Bestellingen snel binnen. 1 keer verkeerde bestelling gekregen, maar makkelijk weer opgelost. Korte lijntjes. Vriendelijk personeel.

Heel prettig en efficiënt

De door mij gekozen producten bleken na levering precies als getoond op de site.

Goede kleur en mooie kwaliteit

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD