Prima aanbod. Snelle service.

Prima aanbod. Snelle service.

Versturen duurde 5 dagen en sokken matige kwaliteit

Het versturen duurde best lang. 5 dagen is tegenwoordige best ongewoon. Zeker voor een klein pakketje. De kwaliteit van de sokken vind ik matig. Geen pasvorm. Kan natuurlijk aan het merk liggen. Zal niet voor alle sokken van deze webshop gelden.

Exact wat ik zocht

Snel ontvangen

Soepel verloop

Niks op aan te merken.

Alles naar wens

Het product is net wat ik zocht en de levering ( termijn etc ) was ok

Slecht

Zonder opgave van reden deel van bestelling geannuleerd

Geweldig gewoon blij mens

Gewoon blij mens

Pakket keurig ontvangen en de sokken waren prima naar wens!

Prima sokken zonder elastische boord. Was ook de bedoeling!

De beste maillots die ik ooit gekocht heb.

Comfortabele band. Goede pasvorm. Aangenaam warm.

Je kan ze niet passen om nog retour te kunnen sturen

Het is normaal als je producten kunt passen. Bij jullie mogen ze dan niet meer retour???? Raar want hoe weet ik nou of t goed zit als ik niet kan passen???? Vervolgens moet je naast de verzendkosten ook nog eens 5,25 betalen Samen net zo duur als 1 paar leggings. Je zit dus altijd vast aan je bestelling!! Ik doe t nooit meer!!! Z'on slechte ervaring !!!

Goed!

Ik heb al meerdere malen antislip sokken besteld voor mij en mijn dochters en dat bevalt echt heel goed. Op onze gladde vloer met in de winter een maillot is niet ideaal. De antislip sokken zijn echt een uitvinding en ze hebben leuke printjes!

Goede sokken, goede levering, goede prijs!

goed bedrijf voor alle soorten sokken

Als ik blijf terug komen , dan moet het voor mij toch oke zijn. Maar ook voor het bedrijf. Steeds die goed keuringenvragen... vind ik zwaar overdreven. Blijft het goed kom ik terug. Niet goed ....stoppen we met bestellen. Zo makkelijk kan het leven zijn

Goede communicatie en snelle levering. Panty's waren netjes verpakt. Ook de prijs is lager dan in de winkel door bundel korting, heel fijn en blij mee!

Goede ervaring

Heb al eerder deze sokken bij U besteld. Warm in de winter en koel in de zomer

Verkeerde levering, binnen één dag opgelost.

Ik kreeg de verkeerde leggings geleverd, na één berichtje kreeg ik nieuwe en een retourenvelio toegestuurd. Heel fijn. De antislipsokken zijn heel fijn!

Snelle levering en een goed cadeau

Vrolijke sokken waar iedereen blij van wordt en nog snel geleverd ook.

prima ontvangen

geen klachten

Prima, heel fijne sokken.

Passen prima bij mijn persoonlijke situatie

Goede sokken, zitten heerlijk

Perfect en een snelle levering, heb hier al vaker besteld

Verzending ging super snel, alleen DHL maakte er een zooitje van. Het werd allemaal snel en vriendelijk opgelost. Kwaliteit en prijsverhouding van de sokken zijn uitstekend! Heel blij mee!!

Zo vriendelijk!

Ik dacht dat er iets mis was met bestelde anti slip sokken maar kwam er later achter dat dit kwam omdat ze eerst gewassen moesten worden. Al die tijd ben ik vriendelijk en geduldig te woord gestaan en werd direct aangeboden om het kosteloos om te ruilen. Zelden zo’n fijne service bij een webwinkel gezien :)

Tevreden!

Alles keurig verpakt, in juiste grootte van doos. En op tijd geleverd. Fijne sokken.

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD