Een snelle levering,een goede service!

Geweldige kwaliteit,voor een vriendelijke prijs.

Geweldig!

Eindelijk iets gevonden waar je het broekje van goed kunt optrekken. Comfortabel. Helemaal happy :)

Super snelle levering

Snelle en goede levering

Goede en snelle levering zijn door diverse omstandigheden niet vanzelfsprekend, deze bestelling via sokken online was er binnen no time

goede service

en precies ontvangen wat ik heb besteld.

Waardeloos. Na 1,5 week nog niets ontvangen

Nvt

goede kwaliteit sokken en goede service

Problemen met DHL die het bestelde maar niet afleverden. Pakje zoek? Na contact met sokken-online toch nog mijn sokken gekregen.Dank u wel.

Fijne kwaliteit sokken en snel geleverd

Fijne kwaliteit sokken en snelle aflevering

Alles vlot verlopen.

uitstekend

ik heb besteld en een paar dagen keurig verpakt door de brievenbus.

Perfect!

Goede kwaliteit en lekker warm

Comfortabele sokken

Mooie sokken die de benen goed warm houden en gemakkelijk zijn in het gebruik.

Hier voor de eerste keer iets besteld maar perfect ruime keuze goed betaalbaar snelle levering en de sokken zitten geweldig perfect

Heerlijke dikke sokken

En door de rubbertjes onder lekker stevig, je glijdt niet uit.

Geweldige sokken en heel snel bediend

Ik kom hier zeker terug voor warme wintervoetjes

Excellent!

In drie klikken klaar en de volgende dag de sloffen in huis. Beter dan dat wordt het niet.

Lekker snel en correct uitgevoerd

Goede kwaliteit. Iets meer kleur keuze dan in winkels

Kwaliteit is goed, meer kleur keuze dan als ik ga winkelen in de stad. Helaas is niet elke kleur in elke maat voorradig.

Vorig jaar hadden we hier thuis ook allemaal een paar Falke Cosyshoes, heerlijk warm en zitten fijn. Dit jaar weer nieuwe besteld en ze waren snel binnen. Helaas bleek er in mijn paar een gaatje te zitten.. mijn mailtje naar de klantenservice werd al snel beantwoord en het probleem werd snel opgelost.. super!!

Goede service en mooie producten

Heel blij met m'n gekleurde panty's.

Fijne website om sokken uit te zoeken. Supersnelle en keurige levering. Ik beveel dit bedrijf zeker aan!

Gewoon goed

Snelle verzending en product zoals omschreven

zeer tevreden

Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en een super goede service. De bestelling werd snel geleverd!!

Zeer goede ervaring

Prima kwaliteit 9