Snelle levering. Netjes ingepakt.

Goed product. Sokken zoals gewenst

Bestelling bedroeg uit sokken en herenondergoed. Er was 1 boxershort waarvan de elastische boord over 10 cm niet gestikt was. Ondanks dat de verpakking reeds stuk was, en echtgenoot het gepast had en ik het dus niet meer kon ‘retourneren’ kreeg ik na een mailtje toch het bericht dat dit onder ‘garantie’ viel. Er werd direct een nieuw exemplaar gestuurd, inclusief een retourzakje waarmee ik het exemplaar dat stuk was kan terugzenden. Dit gaat vandaag naar een postnl pakketdienst. Super service!

Een hele goede service met snel antwoord op je mail.

Ik had zelf de verkeerde maat besteld, maar toen heb ik meteen gemaild. Kreeg ook meteen antwoord terug. Uiteindelijk hadden ze nog de maat bezorgt die ik besteld had en niet wat ik in de mail afgesproken hadden. Maar dat was geen probleem. De beste man stuurde meteen de juiste sokken op met een retour zak voor de verkeerde sokken. Echter een hele goede services en meteen antwoord op je mail. Een aanrader.

snel en goed zoals het moet

bestellen en zonder zorgen geleverd

Snelle service. Erg prettig om hier aankopen te doen?

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit alleen jammer best lang onderweg

Fijne sokken

Heel fijne sokken

super service

Fijne persoonlijke communicatie, en super goeie service!

Zeer tevreden van de kousen en de service!

Zeer slecht en klantonvriendelijk bedrijf!

Telefonisch niet bereikbaar, onprofessioneel en alleen maar standaard antwoorden geven op de email. Levertijd wordt overschreden en maten van het product zijn niet goed. Al met al een geval van eens en nooit meer.

Prima service, netjes verpakt, snel geleverd en de sokken passen goed.

Snel, kwaliteitsvol, mooi, … kortom prima

Kan niet beter

foutieve levering opgelost

De door Sokken-online verkeerd geleverde bestelling is zonder kosten en binnen no-time gecorrigeerd. Waarvoor dank. Fouten maken is nu eenmaal menselijk en indien dit zo wordt gecorrigeerd is er niets aan de hand.

Goed product, snelle levering !

Prima product, snel geleverd en voor een redelijke prijs.

Geen problemen

Vlotte levering en niet duur

Snelle verzending. Duidelijke website. En nog na-service of alles goed is.

Levering iets vertraagd maar prima

Goede bamboe sneakersokken. Eindelijk blijven ze zitten!

Super!!!

Snel geleverd. Keurige update via email mail. Top. En ook bestelde producten zijn van prachtige kwaliteit

zügige Lieferung

ist es möglich, die Strümpfe anders zu vertackern ?

super fijne sokjes.zakken niet af en je krijgt geen zweetvoeten.

ik ben zeer tevreden over de sokjes.

Prima sokken, prima service!

Mooie sokken en op tijd, zoals aangegeven, verzonden. In de bus, we hoefden er niet voor thuis te blijven!

vlotte levering, product zoals omschreven

vlotte levering, product zoals omschreven

top

vlugge en correcte levering

Snelle levering!

Snelle levering, goede producten.

Snelle levering, goede producten.

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD