Is lekker zacht en goed van maat

Ben heel blij met mijn aankoop en ook nog is snel bezorgd dankjewel

Super fast and exactly as expected

I recommend this website and its products: Super fast delivery and exactly as expected

Fast and efficient

Everything went very smooth and fast.

Top kniekousen

Perfecte kniekousen. Ik draag nl. een breeze en daar passen deze kniekousen heel goed bij. Dragen fijn.

Top sokken

Ik heb ze in de winter in gebruik nooit geen koude voeten

Snelle levering, prima prijs, goede kwaliteit

Legging gekocht, zit heerlijk. Snel geleverd.

Mooie prijzen, goede kwaliteit en snelle levering

Ik hoop dat alle mensen die bij dit product betrokken zijn Ook menswaardig worden behandeld, maar dat ga ik nog uitzoeken.

Hele fijne zachte sokken

Ik ben heel tevreden met de bamboe enkelsokken. Ze voelen heel zacht aan. Een hele fijne stof. Prima kwaliteit.

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Korte leggings

Ik heb de kleine legging terug gestuurt gelijk de zelfde dag koste me 4.25 ze waren te klein maar nog steeds niet het gf terug stonden e op he er 2 gekregen wil gewoon me geld terug plus de 4.25 wand DHL punt WAARje het heen kon brengen had vakantie dus moest met post en Lmoet het altijd zo lang duren had d'r wat op staan iet te lezen he ms dus het schrijven wil niet gr dirkje

Snelle verzending

Snelle verzending van de leggings

Bestelling was niet compleet

Zit nog te wachten op een nabestelling terwijl we die nodig hadden voor vakantie. Dus dat mort eerst nog afgehandeld worden! Eerdee kan ik niet oordelen

Positieve

Er ging wat fout met de leverancier.na een telefoontje is het opgelost.goed werk bedankt

Bestelling snel ontvangen

De bestelling en de levering waren snel en goed

Mooie legging en pantykousen

Mooie legging, zit erg goed, mooie pantykousen, goede kwaliteit. Ik vond alles netjes verzorgd, tot aan de factuurbrief.Top!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit

De bestelde sokken moesten op tijd zijn om mee te nemen. Een fijn email contact zelfs in de vakantie van het bedrijf. Alles is goed gegaan en op tijd, mooie zachte sokken met noppen voor een patiënt met steunkousen die geen schoenen aan kan.

Alles in orde

Alles is in orde. Snelle levering.

Snelle verzending. Hele goede kwaliteit sokken. Was de eerste bestelling en zeker niet de laatste.

Niet best

Wat ik besteld heb paste niet en terug sturen is geen optie want het is zowat even duur als ik voor betaald heb. Dus dan ben ik aardig wat geld kwijt voor iets wat ik niet heb

Prima snelle service!

Snelle levering, netjes verpakt, veel keuze.

Mooie kwaliteit

Originele sokken en snel geleverd

Comfortabel

Goede antislip en comfortabel