Een echte aanrader

Is een echte aanrader

geweldig!

Top produkten en op tijd geleverd

Snel geleverd, goede communicatie.

Goede kwaliteit t-shirts, de klantenservice is goed bereikbaar, denkt met je mee, is flexibel.

Snelle levering, artikel zoals verwacht.

Snelle levering, artikel zoals beschreven en verwacht.

Het word wel pittig zo !!

Nu ik toch alweer een tijdje de sokken bij u koop weet ik ook wel dat alles duurder word, maar zo ....op 23 sept. 2021 kocht 9 paar Noorse sokken , Kosten € 19,18, nu 9 maanden later weer dezelfde en moest maar liefst € 30,92 betalen , dat is een verschil van maar liefst € 11,74, als dit zo door gaat weet ik niet of ik langer cliënt van jullie wil zijn. toch een fijne dag gewenst groeten van : W.de Bruijn [email protected]

Druck sehr gut, Stoff schrecklich

Der Aufdruck ist qualitativ wirklich sehr sehr gut. Das Material, aus welchem die Socken bestehen ist allerdings fürchterlich. Dick, warum und luftundurchlässig! Versand relativ lang aber ok, wenn man die Herstellungszeit berücksichtig. Netter Gag zum Vatertag. Würde aber nicht wieder bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Goede kwaliteit

Teen sokken zijn van goede kwaliteit, en werden op tijd bezorgd.

Goede kwaliteit en service

Fijn als je een vraag steld en een bedrijf reageert meteen. Daar houd ik van.

snelle levering, duidelijke communcatie

Ik had 3 paar sokken in marine blauw besteld. Ik werd speciaal gebeld omdat ze op het moment maar 2 paar hadden en of het goed was dat het 3de paar later nagezonden werd. Prima service. Sokken had ik binnen 2 dagen in huis.

Geweldig, snelle levering en mooie kwaliteit!!

60 den donkerbruine panty’s in XXL voor een feestje!! Precies wat de website zegt!!!

Licht en luchtig

Fijne sneakersokjes. Ik heb ze in het zwart en wit gekocht en, op aanraden van zowel Sokken-online als vanuit de reviews, een maat kleiner. Mijn voeten verschillen van vorm en een maatje kleiner past prima bij de ene voet maar zit strakker bij de andere. Niet getreurd, ik heb twee setjes bijbesteld met een grotere maat zodat ik voor allebei de voeten een passende maat heb. Ze zitten heerlijk luchtig, ik ben er blij mee. Ook de bestelling en de bezorging verliepen correct. Echt een aanrader.

Aanrader

Overzichtelijke website, snelle levering, mooie sokken, goede prijs, mooie kwaliteit.

Super service

Goede kwaliteit was al bekend. Maar levering verliep ook snel en perfect!

Prima adres

De gekleurde pantys zonder voeten in kleur waren gemakkelijk te vinden en hebben een prima pasvorm. Ook de prijs is redelijk en de levering prompt en netjes verpakt.

Snel

Heb ze net binnen kwaliteit lijkt goed ! Snelle levering in iedergeval

Snelle levering en xxl blijkt maat 44 46 te zijn ipv 48 50 en lijkt in eerste instantie een kinder legging. Doch toch gepast en zit echt Super en ik was helemaal verbaasd dat ik een maat 44/46 aanpaste zonder problemen.

Snelle levering, goede kwaliteit

Het product voldoet aan mijn verwachting. Mooie kleur en prachtige glans. De maat is prima.

goede en snelle afhandeling van bestellingen

Na de bestelling kreeg ik bericht dat het pakketje afgeleverd zou worden. en later dat de bestelling afgeleverd was. Er werd wel een bestelling van en andere firma afgeleverd, maar niet van Sokken-online.nl Direct contact opgenomen met Sokken-online en de volgende dag werd alsnog mijn bestelling afgeleverd. Mijn dank voor de snelle afhandeling !

Een fijn product dat ik kan aanbevelen.

Goede en snelle service, mooie sokjes van prima kwaliteit, zitten heel comfortabel. Ze zijn alleen ietsje dikker en langer dan verwacht (waardoor ze bijv bij het dragen in een moccasin een beetje zichtbaar zijn, niet storend).

Alles naar wens

de sokken blijven mooi op hun plaats zitten.

Ben tevreden

Keurig bezorgd , De kousen staan netjes , Hartelijke groet Paula.

Prima en snelle service

Fijne sokken

Doet wat ik verwacht

Voldoet aan mijn verwachtingen

2 bestellingen, 1 stuk, 1 niet afgezoomd

Jammer. 1 legging was 1 been niet -goed- dichtgenaaid over ca 20cm. Andere legging waren pijpjes niet afgewerkt/gezoomd.

Goede producten.

24 Molenstraat