Goede product. Keurig op tijd

Kan niet beter!

Snelle levering, uitstekende service. Dank daarvoor! Vragen via de klantenservice door Jack vakkundig & vriendelijk beantwoord. Ik kan Sokken-online iedereen warm aanbevelen.

goeie kwaliteit

Hele mooie panty sokken

perfect!

altijd op tijd, keurig verzorgd.

netjes afgehandeld

Snelle afhandeling en levering van de sokken.

Prettige afwikkeling van het product.

Bestellung und Lieferung sehr gut.

Sehr gut.

Kan niet beter

Snel en goed geleverd. Prima product. Geen aanmerkingen Alleen waardepunten raadselachtig. Maar maak ik me niet druk om.

Snelle levering en fijne broekjes

Top Snelle levering Correcte prijs/aanbieding Goede kwaliteit

Kwaliteitsproduct en snelle levering.

Zeer tevreden klant

De bamboe sokken zijn van een uitstekende kwaliteit. Ze zitten aangenaam, Ik draag ze in de winter en zomer,de sokken zijn in vele kleuren voorradig. Ik bestel ze al jaren,vandaag bestellen morgen al geleverd!

Keurig op tijd bezorgd.snelle levering.

Snel, goed.

Snel geleverd.

Super sokken

De bestelde sokken zijn zeer goed . Ze knellen niet, wat ook de bedoeling was. Heerlijk om te dragen.

Goede kwaliteit en maat ok.

Voor herhaling vatbaar.

Redelijk

Snelle levering Vage info over retourneren

Goede producten met uitstekende service

Heb boxershorts besteld. Een pakket van boxershorts was er niet meer. Ik ben netjes gebeld, heb een ander pakket gekregen ter vervanging. Daarnaast ook nog een bedrag gecrediteerd gekregen. Kan niet anders zeggen dan erg tevreden te zijn.

Mooi en snel

Mooie kwaliteit leggings en super snelle levering

!!! TOP TOP TOP !!!

Ongelofelijk goede, snelle, vriendelijke en uiterst behulpzame klantenservice. Ik kreeg per omgaande antwoord op mijn vragen en een zeer persoonlijke en vriendelijke reactie. Ik ben 120% tevreden en ga hier zéker weer bestellen! De aanbiedingen zijn namelijk ook nog eens fantastisch. Niets dan lof!

Ik heb de legging een maat groter gekocht dan ik normaal draag en hij past prima. Snelle verzending.

Het juiste artikel werd snel geleverd.

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD