Ze doen wat ze zeggen!

Mailtje dat een product binnengekomen is en deze nabestelling zonder portokosten nageleverd. Top

Zeer snelle reactie en goede service mbt het omruilen van een bestelling met een fabrieksfout.

Goede site

Goede site en snel in huis de Goede spullen

Snelle levering en fijne sokken

Blij met de sokken en de halve sokken. Vooral die laatste zijn heel fijn en ik kon ze nergens anders vinden.

Vlotte levering van mijn bestelling

Veel keuze en vlotte levering van mijn bestelling.

Uitstekend!

Heel prettig! Levering binnen enkele dagen. Jullie hebben een vaste klant bij ;)

Uitstekende service en levering

Snelle levering en waar voor je geld

Prima sokken, zakken niet af wat eindelijk klopt! Snelle levering, volgende keer weer hier bestellen.

Goede kwaliteit sokken

Snelle levering. Goede kwaliteit sokken

Niks op aan te merken, product als verwacht en snel bezorg.

Mijn bestelling is van mijn panty's liep de 2de keer ook perfect . Alles verloopt soepel. Kan ook punten sparen in mijn account. En als ik een vraag heb krijg ik duidelijk antwoord via de chat.

Geweldige legging

Maat goed verzending goed

Ik ben heel tevreden van Sokken-online.nl . Goed service, best snelle verzending en levering, goed kwaliteit en prijzen. Alles prima!

snel geleverd; goede pasvorm.

snel geleverd; goede pasvorm.

Goede sokken

Uitstekende sokken en erg vlotte levering

Ik heb mijn bestelling gedaan, dan duurt het even voor dat de bevestiging komt. Dan wordt alles netjes bezorgd. Het enige nadeel is dat het door dhl wordt bezorgt die zetten het pakje bij de voordeur zodat iedereen die langskomt het mee kan nemen. Dan krijg ik een mail dat het bezorgd is. Dit is niet goed. Na herhaaldelijk telefonisch en mail contact blijft dit zo. Maar daar kunnen hopelijk wat aan doen. Mijn ervaring verder met sokken online is prima. Ik bestel er regelmatig.

Bestellen en de volgende das al ontvangen, top!

Vandaag besteld, de volgende dag in huis! Priduct was precies wat ik zocht!

Snel ontvangen

Mooie sokken, goede kwaliteit.

Eenvoudig bestellen, snelle levering, goeie kwaliteit van de sokken

Super mooie leggings

4 kleur leggings besteld zitten heerlijk en de kleuren zijn echt en mooi

Er was op de site een fout opgetreden, een mailtje gestuurd, snel bericht terug met de mededeling dat het verholpen zou worden. Daarna weer bericht dat het verholpen is, zodat de bestelling gedaan kon worden. Adequaat gehandeld!

Prima kwaliteit en snelle verzending

Snel verzonden, goede kwaliteit maar mijn advies is echt een maat groter. Mijn dochtertje zit tussen maat 80 en 86 met kleding, dus 86/92 voor de zekerheid besteld maar deze zit nu al strak bij haar buik terwijl ze niet dik is.

Veel keuze, goede prijzen en een fijn advies!

Veel keuze, goede prijzen en een fijn advies!

Tevreden

Sokken waren netjes verpakt. mooie kwaliteit.

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD