Ruime keuze

De sokken van mijn leven!

De perfecte kniekousen

Gewoon goed

Goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd

Snelle levering, goede service.

Prima. Keurig en snel geleverd

Prima. Niks op aan te merken

Nog altijd wachtende op mijn pakket!!

>Nog niet super!

Snelle verzending

Goed telefonisch advies en zeer snelle verzending en je krijgt wat op de foto staat.

Pima

Netjes geleverd

Snel verzonden en goede prijs

Ik koop altijd mijn Marianne 60 denier panties bij Sokken-online. Het aanbod kleuren is top en de prijs is perfect. En de versturing is snel. Ik ben tevreden.

Blij

Ik heb gekrijg mijn pakket

Tevreden

Produkt voldoet aan verwachting, goede prijs-kwaliteit verhouding, vloote levering, goed verpakt

Het was heel prettig en correct om bij jullie sokken te bestellen. Een dag later waren ze al binnen.

Vrijdags besteld en zaterdags al binnen. Top geregeld en goed gecommuniceerd.

Te veel mails

Inclusief het verzoek om te beoordelen heb ik, n.a.v. mijn bestelling, in totaal 10 mails gehad. Veel te veel naar mijn smaak, super irritant en dat kan efficiënter.

Super goed

Erg klantvriendelijk meedenkend en nakomen wat hun zeggen.

Ik kocht een zomerpanty met de gedachte open tenen voor open schoenen. Dat klopte ook alleen er zat geen lusje aan voor over de grote teen zodat de panty dan op zijn plaats zou blijven. Nu schoot de hele voorvoet open, de panty blijft niet zitten. Je ziet dan duidelijk dat je een panty aan hebt met open schoen en dat is niet de bedoeling. Nu kon ik de panty niet gebruiken voor de bruiloft, helaas. Verder was de panty goed van kwaliteit.

Snel en goede communicatie,, goede kwaliteit, mooie pasvorm

Snel en goede communicatie,, goede kwaliteit, mooie pasvorm

Goede services en bezorging tevreden over alles!

Het pakketje werd keurig verpakt op het afgesproken tijdstip geleverd. De sokjes zijn van uitstekende kwaliteit.

Uitstekende service

zocht sokken ooit daar gekocht,maar stonden niet meer op de site,door een berichtje te sturen hebben ze de juiste sokken opgestuurd, konden ze nog wel leveren. Klasse.

Levering niet compleet

Indien een levering niet compleet verstuurd is dit graag meteen op de bon melden daar er wel voor betaald is. Terugboeking nog niet ontvangen.

goed geleverd

de bestelling bleef wel lang weg, dat was spijtig

Mooie sterke panty's

Het is net of je geen panty aan hebt.

Alles naar wens.

netjes verpakt en snel ontvangen