Goede kwaliteit, snelle bezorging

Zie titel

Mooie sokken.

Mooie sokken. Goede kwaliteit.

Ik vind het schandalig

Als de sokken niet goed van kleur zijn vind ik het belachelijk dat ik voor retour zending moet betalen terwijl ik niets afneemt dus het kost iedereen geld terwijl men niets heeft dat vind ik echt schandalig.

uitstekend, zowel kwaliteit als levering

Verhouding artikelen en prijs: prima Mooie kwaliteit. Levering zoals beloofd, mooi op tijd

Snelle levering.

Ik bestel met een regelmaat bij sokken online. Prima kwaliteit en snelle levering.

Er stond een andere prijs op het artikel dan op de rekening stond. Hierover contact opgenomen; snel contact en tot overeenstemming gekomen de prijs aan te passen. Prima service dus!

Fantastische sokken

Zitten als gegoten

uitstekende service

prachtig aanbod, snelle service

Klantgericht

Ik had 2 setjes met sokken besteld, deze werden apart geleverd, omdat de ene niet op voorraad was. Bleken de sokken te groot. Ik heb gevraagd of t 2e paar een maat kleiner kom en dit is direct geregeld. Top!

Goede sokken, lange levertijd

Goede sokken, minpunt dat het leveren wat langer duurde.

Tevreden!

levering ging goed, fijne sokken!

Snelle levering, goed product

Sneaker sokken zijn perfect. Blijven goed in sneakers zitten, zakken niet weg onder voet. Snelle service.

Super!!

Snelle levering en erg vriendelijk aan de telefoon!!

Snelle service, goede prijs

Goede prijs, snelle service, beetje dunne stof

Mooie gekleurde wollen sokken

Voor mijn kleine maat 36, eindelijk mooie warme sokken gevonden in leuke kleuren

Snel geleverd wn goed materiaal

Razendsnel, prima prijs en kwaliteit. Bedankt!

Ik kreeg wat ik besteld heb

De service is heel goed en snel. Ook de geleverde Antislip sokken zijn van een mooie kwaliteit. De sokken moest ik helaas ruilen, omdat deze te groot waren. Ze vielen erg ruim. Jammer vind ik dat de verzendkosten voor het terugsturen, dus bij ruiling voor eigen rekening zijn. Dit maakt het artikel ongewenst duurder.

Zeer vlotte levering

Na bestelling niet te lang moeten wachten.

Een weldaad voor mijn benen

Snel en goed geregeld.

Eerder besteld, deze teensokken zijn bijna nergens verkrijgbaar. Snel en goed geregeld.

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD