Ga zo door ben zeer tevreden

Ga zo door ben zeer tevreden

fijne sokken, echter ze vallen erg klein uit.

Sokken maat 43-46 vallen erg klein uit. Ik heb maat 43 en die passen maar net. Zouden groter mogen zijn.

Snelle levering en goedkoop

De meisjes marjoois waren snel geleverd en waren niet zo duur

snel bezorgd

mijn ervaring weet ik pas 15 april , dan is mijn pap jarig, 86, en fervent lezer, vandaar de boekensokken, hij vindt ze hopelijk leuk

Het was een geweldige service en zo snel ook en ook de goeie sokken die ik heb besteld en maat super kom zeker nog is bestellen

Deze bestelling was iets minder snel. Even contact gehad met een medewerker en toen was het snel geregeld. Top!

Snelle verzending, prima producten.

Keurig verzorgde, snelle verzending. Prima producten. Helemaal goed.

TOP

Besteld en snel geleverd..

Goed passend en lekker zittend.

Snelle levering . Sokken passen goed ,zitten lekker en géén koude voeten meer.

Snel

De kleur is wat feller dan ik dacht. Kwaliteit, maat en levering: prima.

Sehr hohe Qualität

Die Socken der Firma Basset sind sehr hochwertig verarbeitet. Man findet sie sonst auf dem Markt in Domburg. Jetzt zum Glück auch bei Sokken-online.nl

Sokken zijn zoals aangegeven en de levering was supersnel. Prima product.

Gisteren besteld en vandaag bezorgd

Duidelijke website makkelijk te bestellen en de volgende dag bezorgd

Heel fijne en goede sokken en service

bestellung lieferung material: super!!!!

uneingeschränkt toll

Uitstekende service toen het mis ging

Kennelijk had ik mijn huisnummer foutief ingevoerd bij de bestelling van de sokken. Toen begreep ik dat mijn sokken op een ander huisnummer waren afgeleverd. De fout zat dus aan mijn kant. Ik belde met sokken-online en we kwamen overeen dat we er het weekeinde overheen zouden laten gaan. Ik ben wel zes keer naar het andere adres gegaan op totaal verschillende tijdstippen en niemand deed open. Toen ik dit dinsdag weer meldde, werd me de hele bestelling opnieuw toegestuurd, zonder extra kosten. Dat noem ik nog een service. Snappen doe ik het nog steeds niet, maar ik zal voortaan driedubbel checken of ik alle gegevens goed heb ingevoerd. Dank sokken-online!

Klasse

De site is overzichtelijk. Het assortiment ruim voldoende. Bestelproces makkelijk. Levering snel. Informatie goed.

Lekkere sokken

Mijn favoriete huissokken, snel geleverd voor een goede prijs.

Super!!! Heerlijke sokken

Zijn echt super zacht en zitten heerlijk! (Een merkje "R" en "L" had echter fijn geweest, maar dat is persoonlijk)

Fijne sokken

Dragen goed en stevig

Zijn fijne legging en zitten perfect

Top product, top geleverd

Alles is top, behalve de levering. Die ging het weekend over terwijl ze ook zaterdag hadden kunnen leveren.

fijne sokken, snelle levering

Correcte levering.