Perfecte levering

Niet van toepassing

Fijne betaalbare sokjes

Omdat ik precies wist wat ik wilde hebben ging het bestellen vlot. Het hele proces van leveren ging gesmeerd. Er werd helder over de voortgang gecommuniceerd. Qua product: ik ben zéér tevreden met de teensokjes. Overigens gebruik ik ze al jaren ;-)

Snel geleverd en product zoals verwacht.

De bestelling had ik de volgende dag in huis.

perfect, goede keus aan sokken en zeer snel geleverd

perfect, goede keus aan sokken en zeer snel geleverd

Snelle levering en goede kwaliteit sokken

De sokken werden snel geleverd en de kwaliteit is super. Ideale anti slip sokken.

Prima kwaliteit

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Mijn pakje kwam binnen twee dagen aan een de kwaliteit van de panty is top, hij kan gewoon in de was

Duidelijke communicatie

Jammer dat niet op de website al duidelijk is dat een bepaald artikel niet meer leverbaar is, daardoor veel onnodig klikwerk. Echter vanaf het moment van de bestelling is er een supercommunicatie, duidelijke mailtjes, snelle levering en goed kwaliteit!

Telefonisch goede informatie gekregen en het product dat ik kocht voldeed dus helemaal aan mijn verw

Het is zo fijn dat sokken online goed bereikbaar is per telefoon. Dit is voor mij een pre, als ik online wil kopen.

Mooie maillots, goede service

Een stapel maillots besteld, snel in huis en goede kwaliteit. Met 2 maillots was een klein probleem (verkeerde maat) en de dag erna had ik al een nieuwe in huis. Goed en snel opgelost dus!

Goed kwaliteit legging en snel geleverd

Nog snel een legging nodig in een knalkleur voor onder mijn jurk. De legging werd snel en netjes geleverd. De kleur was precies wat op de foto stond en de legging zag er mooi uit.

Heerlijke bamboe sokken

Heerlijke en goede wollen en bamboe sokken. Ook werksokken van mijn man bestel ik hier. Gewoon makkelijke site en snel geleverd voor een schappelijke prijs

Altijd perfect

Goeie service en goeie kwaliteit! Wij zijn heel tevreden, snelle reactie en snelle levering.

Prima en snel

Klantvriendelijk

Mijn bestellingen was niet geleverd. Na email contact alsnog de bestelling ontvangen.

Wederom keurig!

Altijd voorraad, snelle en nette levering en goede beenmode van kwaliteit. En dan ook nog punten sparen voor korting. Ik ben tevreden!

Prima verlopen

Altijd spannend. Maar ..ja zeer warme sokken. Had ik eerder moeten bestellen.

Goede en snelle levering

Fijne sokken

Mooie pantys

Snelle en nette levering

Snelle levering van de producten. De maataanduiding op de website klopt ook.

Via mail vraag gestuurd, binnen uurtje antwoord, bestelling gedaan en volgende dag mijn product binnen. Vriendelijke mensen.

Snelle levering. Uitstekende service Alles tip top

Ben heel blij met m’n bamboe shorts! Snelle levering prima maat en geweldig om te dragen!

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD