Snelle levering De sokken in de bierblikjes vielen goed in de smaak bij de ontvanger.

Top panty’s

Super! En snel ontvangen

Fijn adres om zeker nog eens te bestellen

Prima!!

Makkelijk en overzichtelijke website, veilig betalen en snel geleverd!!

Goede en snelle service

de bezorgen was prima op tyd.

de sokken zitten fyn voor myn Man met antislip onder de voet,zo kan hy heelyk binnen lopen zonder scoenen.

goede kwaliteit, prijs en snelle levering

prima!

Geen sokken ontvangen

Ik heb geen sokken ontvangen Graag .wil ik met geld terugkrijgen

Jack weet precies welke sok je wilt hebben!

Snelle bezorging en top sokken!

Sokken die ik niet in bestaande winkels (of op de markt) kon vinden heb ik op sokken-online.nl kunnen vinden en vervolgens kopen. Uitstekende kwaliteit!

eenvoudig besteld en snel geleverd

De bestelling was eenvoudig te plaatsen, per sok staan de kleuren er overzichtelijk bij zodat je niet telkens opnieuw hoeft te zoeken. Helaas was de voorraad niet helemaal bijgewerkt en kreeg ik een mail dat een van de kleuren niet te leveren was. Ik kon kiezen uit een andere kleur of terugstoring van ht geld van die sokken. Ikkoos voor een andere kleur en daarna was het snel geleverd.

Een zeer goede ervaring

De sokken van goede kwaliteit (wat ik al wist) keurig verpakt en snel bezorgd.

Prima website en goede informatie, beter als de gebruikte pakketbezorgers.

Werd goed geïnformeerd wanneer pakketje werd overgedragen aan pakketbezorger, daarna niet meer geïnformeerd totdat deze onverwacht aan de deur stond.

zeer snelle levering

perfect passende sokken BEDANKT HIER VOOR

Prima sokken

Fijne sokken om te dragen

Super ervaring. Snelle levering en de perfecte service

Wist niet precies welke sokken het beste voor mij waren. Na telefonisch contact de beste sokken geselecteerd en een aantal paar van besteld. Zitten perfect en waren binnen no time geleverd.

Mooie kwaliteit snelle levering

Ik heb meerdere malen besteld en de ervaring is geweldig. Mooie producten en de volgende dag in huis. Zeker aan te raden.

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Super goed

Heel fijne service

Prima service, snelle levering en goede producten.

Snelle levering en keurig verpakt!

Dank voor weer een snelle levering! Leuke aanbiedingen ook en heel netjes verpakt! Mijn dochter is ontzettend blij met haar stoere kniekousen. Tot de volgende bestelling!

Netjes en prima bezorging

Naar wens

Falsches Produkt geliefert und auf E-Mail reagiert

Es wurde das falsche Produkt geliefert und auf meine E-Mail unkompliziert reagiert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super kwaliteit en levering.

Eerst een paar besteld om uit te proberen. Waren de volgende dag geleverd. Goed verpakt de zelfde dag nog twee paar pantoffelsokken besteld zijn van goed kwaliteit en zitten als gegoten.

Snelle reactie, snelle levering

Ik zat echt met een probleem waarin ik spullen te kort kwam en te maken had met een belangrijke deadline. Vrijwel direct is er opgepakt, verwerkt en verstuurd. FIJN!

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD