Duidelijke website en snelle verwerking.

Mijn kousen online bestellen is ontstaan door de Corona maatregelen. Winkels gesloten. Ben er zeer tevreden over. Heel duidelijke website en betaling en afhandeling snel en duidelijk. Online bestellen bij Sokken-online voor iedereen aan te bevelen!

Negatief

Ik heb mijn sokken nog niet ontvangen. Jullie zijn aan het onderzoeken waar het mis is gegaan.

Vlotte aankoop

De dag na aankoop zat mijn pakje al in de brievenbus.

Wunderschöne Kniestrümpfe...superschnelle Lieferung!!!

Meine Kniestrümpfe sind so toll und das zu einem unschlagbaren Preis!!!

Overzichtelijke site, redelijk vlotte levering

Overzichtelijke website, gemakkelijk bestelproces en redelijk vlotte bezorging.

Geweldig geshopt!

Keus is reuze uitgebreid. Vooral blij met de panty’s, daarom nogmaals besteld

Keurig verpakt en geleverd

Keurig verpakt en geleverd

Keurig en snel zoals gewoonlijk

Zoals gewoonlijk perfect verlopen, netjes de dag nadien een pakje aan huis met de bestelling. Stevige producten (kindermaillots) trouwens (en dat mag wel voor onze 7 jarige)

Snel geregeld en sokken van goede kwaliteit!

Nix mis mee

Uitstekend!!

Kleuren komen goed overeen met de kleuren op de site.

super

mail gestuurd over verkeerde bestelling, meteen opgepakt en verrekend.

Snelle levering en ruiling geen probleem.

prima sokken

mooie sokken, zitten lekker en hebben een goede grip. Val dus niet niet meer.

Service prima, kwaliteit ruim voldoende

Pakketje was heel snel bezorgd, helemaal perfect. Wel jammer dat na een paar dagen de elastische stof in de taille al slijt (kleine elastiekjes zijn al kapot)

Snelle verzending, fijne sokken

Mijn bestelling kwam snel binnen. De sokken die ik heb besteld voldoen aan de verwachting. Het is een hele mooie kwaliteit. Ik ben er erg blij mee.

Prima netjes ingepakt.

De bezorging niet.zo.tevreden.over zet het tegen de voordeur aan.Ik was niet thuis iedereen kon het weghalen.uit mn tuin.was voor iedereen zichtbaar.

Schneller Service, gute Qualität.

Schneller Service, gute Qualität.

Die Bestellen und die Lieferung waren unkompliziert und schnell. Das Produkt trägt sich angenehm. Vielen Dank

Goede producten

Snelle en juiste levering

Alles naar wens, jammer dat de kleur blauw vaak is uitverkocht.

Ben met Sokken bedrijf tevreden zijn heel allert mijn pakket is helaas nog zoek dank aan de DHL maar Jack gaat het uitzoeken en we vertrouwen ook op Jack dat het goed komt , update wordt vervolgt Groeten Mirella

Prima service en prima product.

Geleverd wat ik besteld heb, niks meer en niks minder. En vrij snel geleverd. Top!

Fijne warme sokken, snelle bezorgd

Fijne warme sokken, snelle bezorgd.

Geen bevestiging email ontvangen

Na het plaatsen van de order heb ik geen bevestiging email ontvangen. Dit is erg lastig want dan kan ik niks meer controleren ook niet of Dat het adres wel klopt.

Goede sokken met dik voetbed voor een kleine prijs

Heel goede prijs-kwaliteit verhouding, veel keuze en heel snelle bezorging.

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD