Prima deal

Kwaliteitssokken met uitstekende pasvorm. Mocht ik weer aan nieuwe sokken toe zijn, dan klop ik weer aan bij Sokken-online.nl.

mooie maillots

precies de kleur die ik zocht! prima kwaliteit

Ik vindt dat het wat lang duurt en heb nu nog niks aan gekregen

Keurige snelle verzending van de bestelling.

Werd netjes geïnformeerd over het verloop van de bestelling

Goede service en snelle verzending

De aankoop ging goed, alleen tijdens de verzending kreeg ik geen track and trace nummer doorgestuurd. Na contact met de klantenservice te hebben gehad, bleek het pakket bij een afhaalpunt bezorgd te zijn. Eenmaal daar, ben ik erachter gekomen dat ze het verkeerde huisnummer hadden verwerkt in mijn bestelling dan die ik in had gevoerd bij mijn adresgegevens. Afijn, ik ben geen moeilijk persoon en heb mijn bestelling binnen gekregen. Verder ben ik zeer tevreden met de items die ik besteld had!

Snelle verzending en goede communicatie over de nazending.

De bestelde pantykousjes werden snel verzonden. Over de nazending werd duidelijk gecommuniceerd. De nazending heb ik in de afgesproken tijd ontvangen.

Goed afgeleverd. Nog niet genoeg ervaring met dragen om een oordeel te geven.

Prima, netjes verzorgd.

Prima produkten en snel bezorgd.

Goede ervaring

Ruim aanbod en niet alleen sokken

Goede producten aan scherpe prijzen.

De bestelling werd vlot en correct geleverd. Ik heb sokken en een T shirt besteld. Goede kwaliteit-prijs verhouding.

Snel en keurig geleverd.

Zie boven

Problemen vooraleer het pakje geleverd werd maar na uw tussenkomst is alles goed verlopen. Hartelijk dank. G.Van Oostenryck

Super Beschreibung und Größenangaben.

Sehr schnelle Lieferung! Ich bin soo glücklich, endlich Leggins aus Baumwolle zu haben ! Vielen Dank!

Nicht wie abgebildet sehr eng und viel zu kurz

Nicht wie abgebildet sehr eng und viel zu kurz

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Super Qualität! Bin sehr zufrieden

Super Qualität! Bin sehr zufrieden

Prima levering

Heb vaker bij sokken online besteld. Goed overzicht op de website, kwalitatief goed product. De bamboo sokken en kniekousen zijn zacht en hebben geen voelbare teennaad. Binnen een week mijn sokken in huis.

Precies wat ik zocht

Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen, perfect dus!

Prima.

Goede kwaliteit. Goede service.

Goede service en betrouwbare levering

Als nieuwe klant had ik wat problemen bij het plaatsen van de bestelling. De communicatie hierover via e-mail verliep erg prettig en er werd vlot en adequaat naar een oplossing gezocht. De volgende dag had ik de spulletjes alsnog in huis, klasse!

Goede kwaliteit, snelle levering.

Product is van goede kwaliteit, snel geleverd.

Alles klopt

Voldoet aan verwachting en ……. Goedkoop!

Goede service!

We hadden het pakketje snel binnen! Chapeau in deze tijden.

Toppers

Geweldig in een woord.Heb er net zoveel plezier van als vroeger op de markt.En de pantys zijn bere sterk Helemaal toppie ga zo door groetjes aartje beets

goed ontvangen

heb zelf maat 41 dus ben gegaan voor maat 35-40, zitten perfect en snel geleverd

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD