Eerste keer bij deze website, zeer goed.

Blij verrast over kwaliteit. Kwaliteit/prijs verhouding is zeer goed.

Verkeerde maat

Ik had sokken 46/47 besteld maar kreeg sokken 47/50. Sokken zijn te groot.

Goed geregeld en snelle levering

Zoals verwacht

Het product en de levering zijn zoals verwacht! Geen problemen ervaren

Snel en efficiënt

Snel en efficiënt

Ruime keuze en snelle, verzorgde levering.

Inmiddels voor de derde keer bij jullie besteld. Ik kom zeker weer terug! Ik ben dik tevreden, vanwege de ruime keuze en de scherpe prijzen. Voor mijn 4 dochters is de keuze in gekleurde en betaalbare maillotjes en kniekousen echt reuze! Zelf draag ik graag de 35den panty's van Marianne, die bij jullie ook scherp geprijsd zijn. En dan jullie aantrekkelijke spaarsysteem, bij mijn derde bestelling kon ik al 10 euro korting verzilveren. Kortom, een tevreden klant.

Er was een probleem met een verkeerde aflevering, maar dit is snel en prima opgelost.

Heerlijke sokken. Ik “zweer” er nu al bij

Super mooi

Prachtige warme sokken met een fijne draagcomfort Ook als ze gewassen zijn blijven ze er mooi uitzien. Ik ben er blij mee

Prettig geregeld.

Mooie kwaliteit voor een mooie prijs. Spaarsysteem is een leuke bijkomstigheid. Bestel hier al jaren de sokken voor mijn partner en volwassen zoon. Ooit terecht gekomen omdat ik op zoek was naar grote maat sokken.

hat alles gut geklappt

ohne Probleme

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Eindelijk een kousje dat mijn vrouw echt goed zit.

Deze houden wij er in.

Heerlijke sokken Ik ga zeker nog een keer bestellen

super

Heerlijke sokken en lekker snel binnen

Tsja niet voor herhaling vatbaar

Ik zou niet snel voor een 2e keer bestellen. Het was toch niet wat ik er van verwacht had. Maar je bent je verzendkosten kwijt en dan weer terugsturen heeft geen zin voor een panty. Dan ben je al al met veel te veel geld kwijt

Colors dont match the picture

I ordered 2 maillot fory child, they look different in the picture displayed compared to what I received, im not satisfied but seems I have to pay yo return them I will keep the product. Dont think will order anymore throught the website

Alles is prima verzorgd!

Ik ben blij dat ik jullie gevonden heb!!!

Zoals altijd TOP

Artikelen zijn volgens beschrijving, voldoende keuze, kwaliteit en prijs is meer dan prima. Snelle en nette verzending.

snelle levering!

Ben tevreden met mijn sokken!

Prachtig

Snel geleverd, prachtige kwaliteit en heel mooie kleuren, prima pasvorm!@

snelle levering ook telefonische

door te bellen snel reactie top site

Precies zoals verwacht en snelle levering

Precies zoals verwacht en snelle levering

Alles gut

Fixe Lieferung. Gute Qualität.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, heerlijke zachte, warme(nier te) sokken

Super tevreden

Snelle levering, top kwaliteit