Alles prima in orde

Fijne panty,s. En snel geleverd

Mooie gekleurde panty,s die ik met veel plezier draag. Bij elk outfit een juiste panty. Ze zijn heel stevig en ik heb er dan ook heel lang plezier van

voor het eerst besteld en helemaal goed gegaan

voor het eerst besteld en het ging helemaal goed. wat ze zeggen dat doen ze een aanrader dus. ga zo door.

heel positief

snel en juiste artikelen geleverd

Super goed.

Super kwaliteit.

Snelle levering , hoop keus

Kleur komt prima overeen , prima site , nergens te koop maar daar zag ik de kleur die ik zocht

sehr gut

ich ,diabetis geschädigt habe probleme mit meinen füssen. diese sokkenmarke ist echt gut und ich kann auch bei meiner fussgrösse 48 grossen füssen bis 50 die bestellgrösse ,ich glaube 45-47 empfehlen. ich war erst skepktisch wegen dem wollanteihl aber echt angenehm zu tragen. werde die weiter bestellen. socken in grau und beige fallen etwas weiter aus.

goedgeprijsde kwaliteit en puike service

ondaks dat mijn zending 1 dag vertraagd werd door DHL was ik extra blij met de sokken die ik had besteld. Uitstekende kwaliteit voor zeer betaalbare prijzen en ook zeer groen verpakt!

Ruime keuze makkelijk bestellen.

Snel en gemakkelijk en prima kwaliteit sokken.

heerlijke sokken erg blij mee en goed verpakt

mooi product

wow

Wow in een woord ik heb de cat sokken voor t werk besteld en super mooi afgewerkt en warm vooral als je in een garage werkt. Ik raad deze sokken aan om het eens te proberen Erwin.

Top "slof" sokken! Warm, comfy en oogt als een sok, staat nog leuk ook!

Top "slof" sokken! Warm, comfy en oogt als een sok, staat nog leuk ook!

Heel goede sokken, heel goede service

Klasse

Kwaliteit top!

2 kindermaillots besteld. Spotgoedkoop en superkwaliteit. 1 van de 2 maillots week van kleur wel wat af van de afbeelding, maar eigenlijk paste dat ook wel perfect bij de outfit van mijn dochtertje. Dus achteraf helemaal niet erg en erg blij met de mailots. Ga zeker vaker hier bestellen!

Goede maat, mooie kwaliteit en snelle levering.

Goed & betrouwbaar

Snelle levering, goede service.

Goede kwaliteit en snelle levering

Sokken van goede kwaliteit. Overzichtelijke website. Snelle levering.

precies wat ik van het product verwachtte

goede kwaiteit, zal zeker weer opnieuw bestellen

Goede en snelle levering, helaas een verkeerde kleur.

Niet helemaal naar wens, verkeerde kleur geleverd.

Goed product tegen een goede prijs; degelijk verpakt en zeer snel thuis bezorgd

heel goed

snelle levering, prima soken

Alles goed en snel geregeld

Alles super...

schnelke Lieferung....super Qualität

Slechte ervaring

Ik heb mijn bestelling nog altijd niet ontvangen.

top

snel en super