Snelle levering. En product is exact hetzelfde zoals beschreven en op het plaatje.

Snel, hoge kwaliteit, goed assortiment

Sokkenonline heeft een uitgebreid assortiment met de speciale kindersokken die ik zoek (met volledig rubberen flexibele zool). Zelfs beschikbaar in diverse leuke designs! Zeer aan te raden voor kleine kinderen in woningen met gladde laminaat vloeren. Tot nu toe altijd van hoge kwaliteit en extreem snel geleverd.

Degelijke sokken van een goede kwaliteit.

Ben blij met de warme sokken

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede producten

De bestelling is snel geleverd en de kinderpanty's zijn van een goede kwaliteit. Ik ben tevreden!

Prima geïnformeerd en geholpen na een verkeerde levering

Nog voordat m'n pakket binnenkwam kreeg ik al bericht dat ik mogelijk een verkeerd pakket zou krijgen. Toen dit zo bleek te zijn werd er gelijk geregeld dat ik de volgende dag het juiste pakket kreeg. Ook werd er geregeld dat het verkeerde pakket bij mij thuis opgehaald werd Verder werd er heel snel gereageerd op mijn mails.

Heerlijk comfortabel

iedere avond trek ik ze met veel plezier aan.

Lekker

Mijn man vind zee woon lekker

Snelle levering.

prima.

Volgende dag in huis. Ze zien er goed uit.

Ik had de bestelde producten snel nodig voor iemand die in revalidatie centrum zit, en binnen twee dagen lag het pakje al in brievenbus.

Halve sokjes

Heerlijk zachte sokjes , goede kwaliteit en zitten heerlijk ! Het verloop van bestellen en bezorgen was prima !

Keurig

Snelle levering en goed ingepakt

Correcte afhandeling

Producten kende ik al.

Passgenau wie beschrieben.

Vielen Dank für die Lieferung.

Snelle levering goed product

Super service

Één paar sokken zat in de verkeerde maat in de verpakking. Dit is direct en zonder gedoe opgelost. Heel fijn

Lekker makkelijk snel te bestellen, snel ontvangen.

fijne tiensokken, geeft goede bescherming

geeft goede bescherming

Grabdioos.

Ene dag besteld.en de volgende dag in de bus!,

Uitstekend!

Perfecte levering binnen 24 uur en de sokken zijn meer dan geweldig! Stevig, goede pasvorm, blijft goed aan/om de voet zitten en de anti-slip nopjes zijn goed verdeeld. Voor de wintermaanden zijn ze ideaal!

Super leuke sokken voor een leuke prijs

Perfect gedaan

24 Molenstraat