, ik was blij verrast!

De maillot zit echt perfect en voelt zijdezacht aan het been. Ik had een maat groter genomen en het paste perfect, echt alle lof! Ik ga vast ook nog andere kleuren bestellen

Snel, en zeer vriendelijk geholpen aan telefoon.

Zeer positief, heel vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon!

Precies wat ik bedoelde

Mooi in brievenbusverpakking

Geweldige service ivm aanpassing betaling-volgende dag binnen

Als boven

Heerlijke warme sokken die lang meegaan

Snel geleverd. Hele fijne sokken. Zacht warm en kwalitatief goed. Leuke gaatjes panty en kniekousen voor mijn dochter. Wel wat duur maar dat is het voor de kwaliteit zeker waard.

Sokken online daar moet je zijn

Goede duidelijke site, gauw de kousen gevonden En netjes ingepakt super snel thuisbezorgd Zitten uitstekend en ik heb warme voeten...kortom top

Topservice

Snel en correct geleverd

Snel, goed en betrouwbaar

Snel, goed en betrouwbaar

Prima pasvorm

De legging zit prima en de pasvorm is mooi.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Even zoeken op de website, maar dan komt alles goed. Bestel al jaren tot grote tevredenheid bamboe sokken.

helemaal top

zeer snelle levering

Product voldeed en zeer snelle levering

Product voldeed en zeer snelle levering

Snel bezorgd goede warme sokken

Een zeer goede klantenservice.

Ik ontving niet het paar sokken die ik besteld had, onjuiste kleur. Na een mail gestuurd te hebben, kreeg ik snel antwoord. Er werd uitgelegd hoe dit was gebeurd en kreeg later de goede toegestuurd. De sokken met voor mij de onjuiste kleur mocht ik houden.

Helaas niet zo best

Helaas ontving ik mijn bestelling pas nadat ik er zelf achteraan gegaan ben. Vervolgens ontving ik maar 2 paar sokken vd 3. Het derde paar was niet meer leverbaar wat natuurlijk kan, maat vervolgens heb ik mijn geld daarvan niet terug gezien. Dat hoop ik dus nog te ontvangen. Groet Sara

Goede kwaliteit en snel geleverd

De titel zegt genoeg

Prijs/kwaliteit is geweldig!

Superfijne sokken, geen voelbare naad. Ideaal voor onze hoogsensitieve zoon. Goede prijs en snelle verzending.

Goed geregeld

Alles ging makkelijk. Pakketje werd als brievenbuspost bezorgd, ook makkelijk. Alleen de retourkosten , omdat ik ook zoiets gekregen had, zijjn voor eigen rekening. Is niet echt meer van deze tijd. Ook was er geen retourformulier, je moet zelf een briefje schrijven wat op zoch niet erg is maar helemaal niet meer van deze tijd.

Héél goed.

Snelle levering en goede service. Prijs/kwaliteit is prima.

Snelle levering en een prima product

Super snelle levering en prachtige panty’s

Super snelle levering en prachtige panty’s

Snel en goed

Goede kwaliteit en perfecte maat

Ze zitten super fijn

Ik ken ze al. Het zijn top sokken

Fijne kousen, snelle levering.

Meedenkend

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de sokken, maar vooral over de klantenservice. Kon een bepaalde kleur niet meer bestellen online, maar stonden wel als beschikbaar. Even met ze gebeld, en kwamen meteen met een creatieve oplossing. Het was even spannend of ik daardoor wel de juiste kleur binnen zou krijgen, maar alles was perfect! Ik ben zeer aangenaam verrast aangezien het mn eerste bestelling hier was, maar zeker niet mn de laatste.

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD