geweldige sokken

De sokken zijn heerlijk warm je voelt geen naden en een snelle levering netjes verpakt een echte aanrader.

Kwaliteit zoals beloofd.Snel bezorgd.Heel goed.

Snelle vriendelijke en meteen probleemoplossende service

Bij teveel bedrijven hoor je in deze tijd : ivm met drukte kunnen we dit niet , kunnen we dat niet , duurt de levering langer enz en soms zal dat best waar zijn maar vaak ook is t een excuus waar iedereen zich te makkelijk achter verschuilt. Net als alles verwijten aan Corona. Sokken online maakte n foutje qua maat . Geen enkel probleem , geen gezoek maar n excuus als : Tsja we hebben t ook zo druk …. Nee sokken online zegt : oh dat is niet zo handig van ons en stuurt meteen de nieuwe toe met n retourzak voor t verkeerd geleverde artikel . Helemaal goed . Geen gedoe . Gewoon netjes vriendelijk en snel zonder gedoe en gezeur . Dankjewel voor de fijne en goede service . Een compliment voor jullie is op z’n plaats Zoals gezegd : ik kom zeker terug .

Super prijs en super levering

Ik heb echt koopjes gedaan en de levering was super snel…

Heerlijke warme voeten

Warm en veilig omdat de slofsokken altijd voorzien zijn van anti-Slib.

super

de site was er duidelijk en het was heel makkelijk te bestellen

De bestelling had ik de volgende dag al in huis. En ik ben blij met mijn aankoop

Prettige samenwerking.

top service

topperdetop

Leuke leggings

Snelle levering, goeie prijs & veel kleuren. Wel een maatje meer besteld aan de hand vd vorige reviews. Bestellen bij deze webshop ga ik zeker nog doen !

Helemaal top.

Makkelijk, duidelijk en snel.

Erg goed! Niks op aan te merken

Buitengewoon! Goede kwaliteit en was snel binnen!

Super goed

Altijd goed , en super sokken/kniekousen. Moet nog wel 1 paar ontvangen , maar dat komt vast wel goed . Succes verder

Keurig bezorgt

Het zag goed verzorgt en met aandacht ingepakt.

Snel

Snelle levering, conform verwachtingen!

Mooi op tijd geleverd!

Ben gewoon zeer tevreden!

Snelle levering en prima kwaliteit!

Ik had al wat langer last van koude voeten. Na wat zoeken kwam ik bij de Merino wollen sokken van sokken- online terecht. Meteen 5 paar besteld die ik al snel in huis had. Ik ben er erg blij mee en heb geen last meer van koude voeten.

top

super

vlotte bestelling en betaling, correcte levering top produkten

Goede sokken en service!

Ik bestel al enige tijd mijn sokken bij sokken-online.nl. Ik heb nu eindelijk een adres gevonden waar ik sokken in maat 47-50 kan kopen, die ook na intensief gebruik goed blijven passen en nog mooi blijven ook. De service is ook goed, bij vragen wordt er snel gereageerd. Top!

TOP

TOP Ware und schnelle Lieferung nach Deutschland.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

hartelijke mensen

goede kwaliteit en vriendelijke meewerkende personen die je te spreken krijgt

Super, snel en goede kwaliteit

Zoals boven

Ok

Länge als erwartet gedauert. Nach 1 Woche Wartezeit habe ich ein Trackingnummer bekommen. Insgesamt bin ich mit den Socken zufrieden. Sehen toll aus!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

24 Molenstraat